Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VANA VEFA PLATFORMU YÖNETİCİLERİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

Yaşam 05.11.2023 - 14:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 1675+ kez okundu.
 

VANA VEFA PLATFORMU YÖNETİCİLERİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

Vana Vefa Platformu yöneticilerinden anlamlı bir vefa örneğini gösterdi
Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden ‘Vana Vefa Platformu’ kurucusu Osman Yıldız isminin yaşatılması için platform yöneticileri tarafından büyük bir vefa örneği göstererek ‘Osman Yıldız Vana Vefa Platformu’ olarak değiştirildi. Platform yöneticileri, hem platform isminin değiştirilmesi duyurusunu yaptı, hem Merhum Osman Yıldız’ı yad etmek hem de kazada yaralı olarak kurtulan kızı Yıldız’a plaket vermek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen programa Merhum Yıldız’ın kızları Ahsen ve Fatmanur, Babası Burhan ve annesi İsmet Hanım ile platform üyeleri katıldı. Merhumun anısına okunan Fatiha’nın ardından yeni Başkan seçilen Uğur Ebeperi ev Yönetim Kurul Üyesi Hasan Sümer tarafından kızı Ahsen Yıldız’a plaket takdimi yapıldı. Plaket takdiminin ardından platform isminin Osman Yıldız Vana Vefa Platformu’ olarak değiştirdiklerini belirten Başkan Ebeperi şunları dedi: “Bildiğiniz üzere 01.10.2023 Tarihinde VAN’A VEFA PLATFORMU kurucusu ve Başkanı olan Osman Yıldız Başkanımızı ve eşini trafik kazası sonucu kaybetmiştik. Tüm Van halkını ve bizleri derinden üzmüştür. Vana Vefa Platformu yönetim kurulu tarafından yapılan ilk toplantımızda aldığımız karar ile Osman Yıldız Başkanımızın bizlere emaneti olan VAN’A VEFA PLATFORMU adını ve logosunu OSMAN YILDIZ VAN’A VEFA PLATFORMU olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Osman Yıldız Başkanımızın adının platformumuzda devam etmesi bizler için gurur kaynağı olacağı gibi platformumuzun da fahri başkanı olarak devam edecektir. Osman Yıldız Başkanımızın vefatı ile boşalan başkanlık makamına yönetim kurulumuzun ortak kararı ile Uğur EBEPERİ getirilmiştir.  Yeni başkan Uğur EBEPERİ Platformumuz Osman Yıldız Başkanımızın bıraktığı yerden devam edecektir. Vizyonumuz kurulduğu günden bugünümüze kadar Van ın Vanlının yanında olup Van ın sıkıntılarını ihtiyaçlarını ilgili makamlara kurum amirlerine gerektiğinde siyasilere bildirip takibini yapmak yardıma muhtaç ailelerimizin, öğrencilerimizin yanında olmak gücümüzün yettiğince yardımlarımıza devam edeceğiz. Başkan Uğur EBEPERİ Kurulduğu günden günümüze kadar çizgisini değişmeyen doğruluktan taviz vermeyen yönetim kurulu başkanlarımız ile canla başla yolumuza devam edeceğiz.  Ayrıca Platformumuza Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak iki gurup daha eklemiş bulunmaktayız. Gençlik kolları başkanlığına Burak ANGİŞHAN , Kadın kolları başkanlığına da Hamide DONMUŞ Hanımefendi Başkanımız atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Amacımız bu kardeşlerimiz ile birlikte Osman Yıldız Vana Vefa Platformu ailesini büyütmekle birlikte tüm vatandaşlarımıza Van ilinin her köşesine, sokağına, mahallesine ulaşmış olacağız. Bu vesile ile tekrardan Osman Yıldız kardeşimizi ve eşini Rahmetle anıyoruz. Mekânları Cennet olsun.”
Vana Vefa Platformu yöneticilerinden anlamlı bir vefa örneğini gösterdi

Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden ‘Vana Vefa Platformu’ kurucusu Osman Yıldız isminin yaşatılması için platform yöneticileri tarafından büyük bir vefa örneği göstererek ‘Osman Yıldız Vana Vefa Platformu’ olarak değiştirildi.

Platform yöneticileri, hem platform isminin değiştirilmesi duyurusunu yaptı, hem Merhum Osman Yıldız’ı yad etmek hem de kazada yaralı olarak kurtulan kızı Yıldız’a plaket vermek amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen programa Merhum Yıldız’ın kızları Ahsen ve Fatmanur, Babası Burhan ve annesi İsmet Hanım ile platform üyeleri katıldı.

Merhumun anısına okunan Fatiha’nın ardından yeni Başkan seçilen Uğur Ebeperi ev Yönetim Kurul Üyesi Hasan Sümer tarafından kızı Ahsen Yıldız’a plaket takdimi yapıldı.

Plaket takdiminin ardından platform isminin Osman Yıldız Vana Vefa Platformu’ olarak değiştirdiklerini belirten Başkan Ebeperi şunları dedi: “Bildiğiniz üzere 01.10.2023 Tarihinde VAN’A VEFA PLATFORMU kurucusu ve Başkanı olan

Osman Yıldız Başkanımızı ve eşini trafik kazası sonucu kaybetmiştik. Tüm Van halkını ve bizleri

derinden üzmüştür. Vana Vefa Platformu yönetim kurulu tarafından yapılan ilk toplantımızda

aldığımız karar ile Osman Yıldız Başkanımızın bizlere emaneti olan VAN’A VEFA PLATFORMU adını ve

logosunu OSMAN YILDIZ VAN’A VEFA PLATFORMU olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Osman Yıldız

Başkanımızın adının platformumuzda devam etmesi bizler için gurur kaynağı olacağı gibi

platformumuzun da fahri başkanı olarak devam edecektir. Osman Yıldız Başkanımızın vefatı ile

boşalan başkanlık makamına yönetim kurulumuzun ortak kararı ile Uğur EBEPERİ getirilmiştir.

 Yeni başkan Uğur EBEPERİ Platformumuz Osman Yıldız Başkanımızın bıraktığı yerden devam

edecektir. Vizyonumuz kurulduğu günden bugünümüze kadar Van ın Vanlının yanında olup Van ın

sıkıntılarını ihtiyaçlarını ilgili makamlara kurum amirlerine gerektiğinde siyasilere bildirip takibini

yapmak yardıma muhtaç ailelerimizin, öğrencilerimizin yanında olmak gücümüzün yettiğince

yardımlarımıza devam edeceğiz. Başkan Uğur EBEPERİ Kurulduğu günden günümüze kadar çizgisini

değişmeyen doğruluktan taviz vermeyen yönetim kurulu başkanlarımız ile canla başla yolumuza

devam edeceğiz.

 Ayrıca Platformumuza Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak iki gurup daha eklemiş

bulunmaktayız. Gençlik kolları başkanlığına Burak ANGİŞHAN , Kadın kolları başkanlığına da Hamide

DONMUŞ Hanımefendi Başkanımız atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Amacımız bu

kardeşlerimiz ile birlikte Osman Yıldız Vana Vefa Platformu ailesini büyütmekle birlikte tüm

vatandaşlarımıza Van ilinin her köşesine, sokağına, mahallesine ulaşmış olacağız. Bu vesile ile

tekrardan Osman Yıldız kardeşimizi ve eşini Rahmetle anıyoruz. Mekânları Cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.