fuar

FOUR’S PİZZA VE BURGER HİZMETE AÇILDI

Yaşam 01.11.2025 - 13:34, Güncelleme: 01.11.2025 - 13:49 233 kez okundu.
 

FOUR’S PİZZA VE BURGER HİZMETE AÇILDI

Van’da genç girişimci Uğur Muslu tarafından kurulan Four’s Pizza ve Burger hizmete açıldı.
İskele Caddesi Antepli Seyid Hakkı yanında kurulan Four’s Pizza ve Burger’in açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılışta konuşan işletme sahibi Uğur Muslu, Four’s Pizza’nın ilk şubesini Van’da açtığını ifade ederek, “Four’s Pizza ilk şubesini Van’da açtı. Van’da şubeleşmenin ardından Türkiye geneli şubeler açmayı düşünüyoruz” dedi. Nacaroğlu’nun sadece tatlı ürünlerinde değil bütün fast food ürünlerinde vatandaşlara hizmet sunduğunu aktaran Muslu, “Van’da insanlar Nacaroğlu’nu sadece bir tatlı firması olarak biliyor. Ancak bir franchise firması olan Nacaroğlu, Türkiye’deki öbür şubelerinde bütün fast food ürünlerini bulunduruyor. Pizza da bu ürünlerden biridir” ifadelerini kullandı. Açılışa özel pizza diliminin 1 TL’den misafirlere sunulduğunun altını çizen Muslu, “Çünkü Four’s Pizza’da hijyen ve kalite ön plandadır. Misafirlerimizin hijyeni görmesi için mutfağımız tüm misafirlerimizin görebileceği bir şekilde dizayn edildi. Ayrıca pizzamızın hamuru zeytinyağından yapılıp, içine katılan tüm ürünler göz önünde hazırlanıyor ve pişiriliyor. Bu manada bütün halkımızın bu pizzayı mutlaka yemelerini istiyoruz” diye konuştu. Four’s Pizza’da 10 kişinin istihdam edildiğini de sözlerine ekleyen Muslu, saat 10.00 ila 02.00 arasında hizmet sunduğunu belirtti. Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile devam eden açılış töreni, işletmenin gezilmesi ve ikramlarla sona erdi.  
Van’da genç girişimci Uğur Muslu tarafından kurulan Four’s Pizza ve Burger hizmete açıldı.

İskele Caddesi Antepli Seyid Hakkı yanında kurulan Four’s Pizza ve Burger’in açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılışta konuşan işletme sahibi Uğur Muslu, Four’s Pizza’nın ilk şubesini Van’da açtığını ifade ederek, “Four’s Pizza ilk şubesini Van’da açtı. Van’da şubeleşmenin ardından Türkiye geneli şubeler açmayı düşünüyoruz” dedi.

Nacaroğlu’nun sadece tatlı ürünlerinde değil bütün fast food ürünlerinde vatandaşlara hizmet sunduğunu aktaran Muslu, “Van’da insanlar Nacaroğlu’nu sadece bir tatlı firması olarak biliyor. Ancak bir franchise firması olan Nacaroğlu, Türkiye’deki öbür şubelerinde bütün fast food ürünlerini bulunduruyor. Pizza da bu ürünlerden biridir” ifadelerini kullandı.

Açılışa özel pizza diliminin 1 TL’den misafirlere sunulduğunun altını çizen Muslu, “Çünkü Four’s Pizza’da hijyen ve kalite ön plandadır. Misafirlerimizin hijyeni görmesi için mutfağımız tüm misafirlerimizin görebileceği bir şekilde dizayn edildi. Ayrıca pizzamızın hamuru zeytinyağından yapılıp, içine katılan tüm ürünler göz önünde hazırlanıyor ve pişiriliyor. Bu manada bütün halkımızın bu pizzayı mutlaka yemelerini istiyoruz” diye konuştu.

Four’s Pizza’da 10 kişinin istihdam edildiğini de sözlerine ekleyen Muslu, saat 10.00 ila 02.00 arasında hizmet sunduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile devam eden açılış töreni, işletmenin gezilmesi ve ikramlarla sona erdi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.