Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYATÜRK SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siyaset 10.05.2023 - 12:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 11835+ kez okundu.
 

AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYATÜRK SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tuşba Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti.
Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tuşba Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, verilen kurslar hakkında bilgi aldı ve merkezi gezdi. Öğretmen ve kursiyerler ile bir araya gelen Kayatürk sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu. Daha sonra Van Kalesi yanındaki Atatürk Parkı’ndaki vatandaşlarıda ziyaret eden Kayatürk, seçim manifestosunu açıkladı. Ardından Tuşba İlçesi'ne bağlı bir köye giderek, ev ziyaretleri gerçekleştiren Kayatürk vatandaşların köy ile ilgili taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tuşba Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tuşba Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, verilen kurslar hakkında bilgi aldı ve merkezi gezdi. Öğretmen ve kursiyerler ile bir araya gelen Kayatürk sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu.

Daha sonra Van Kalesi yanındaki Atatürk Parkı’ndaki vatandaşlarıda ziyaret eden Kayatürk, seçim manifestosunu açıkladı.

Ardından Tuşba İlçesi'ne bağlı bir köye giderek, ev ziyaretleri gerçekleştiren Kayatürk vatandaşların köy ile ilgili taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.