Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

.

Yaşam 23.03.2024 - 03:01, Güncelleme: 23.03.2024 - 03:25 2213+ kez okundu.
 

.

Van Mall AVM yönetimi, kentteki gazetecilerle bir araya gelerek açılış ve AVM ile ilgili açıklamalarda bulundu. GLA Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Tahir Çelik “Türkiye’de herkes Van Mall AVM'nin adından söz edecek” dedi.
Van'ın merkezi ve en işlek caddesi üzerinde bulunan AVM uzun sürenin ardından Van MALL ismiyle açılışı gerçekleşiyor. Cumhuriyet Caddesi'ndeki Van Mall AVM, gerekli ihale ve sözleşmelerin ardından tadilattan geçirilerek yeni konseptiyle bugün kapılarını açtı. Uzun süre kapalı kaldıktan sonra yeniden açılan AVM'ye yoğun ilgi görürken, AVM'nin resmi açılışı ise yarın yapılması planlanıyor. Van Mall AVM'nin yönetiminde bulunan isimler, açılış öncesi kentteki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya gelerek süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Mall AVM ile ilgili açıklamalarda bulunan GLA Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Tahir Çelik, "Yaklaşık 1.5 yıldır emek veriyoruz. Zaman,zaman bazı zorluklar yaşasak da bu gün böyle bir AVM açmamız bizi çok mutlu etti. Van'a bu vesileyle ilk defa geldik. Van'da ciddi bir ticari potansiyel var. Van diğer şehirlere göre çok farklı ve daha fazlasını hak ediyor. Van'ın bu potansiyeline rağmen bir tane tek alışveriş merkezi vardı. Alışveriş merkezini Van'a kazandırmak istedik. Son 2 aydır kiralama kısmı bitti. Şu an alışveriş merkezi yüzde 100 kiralanmış durumda" dedi.   "ANKARA YERİNE VAN’A 3 AVM KURMAK DAHA CAZİP” Çelik, AVM'de herkese VE her kesime hitap edecek markaların olduğunu ifade ederek, "Markaların önemli bir kısmı dekorasyonunu tamamladı. İnanıyoruz ki buradaki mağazaların her biri Türkiye genelinde sıralamaya girecek mağazalar olacak. Büyük mağazalar var. Türkiye'de Van Mall AVM'nin adından söz ettireceğiz. Herkese hitap edecek markalar var. İnanıyoruz ki bu yaz itibarıyla Türkiye'de herkesin isminden bahsettiği bir alışveriş merkezi olacak" söyledi.
Van Mall AVM yönetimi, kentteki gazetecilerle bir araya gelerek açılış ve AVM ile ilgili açıklamalarda bulundu. GLA Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Tahir Çelik “Türkiye’de herkes Van Mall AVM'nin adından söz edecek” dedi.

Van'ın merkezi ve en işlek caddesi üzerinde bulunan AVM uzun sürenin ardından Van MALL ismiyle açılışı gerçekleşiyor.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Van Mall AVM, gerekli ihale ve sözleşmelerin ardından tadilattan geçirilerek yeni konseptiyle bugün kapılarını açtı. Uzun süre kapalı kaldıktan sonra yeniden açılan AVM'ye yoğun ilgi görürken, AVM'nin resmi açılışı ise yarın yapılması planlanıyor.

Van Mall AVM'nin yönetiminde bulunan isimler, açılış öncesi kentteki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya gelerek süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mall AVM ile ilgili açıklamalarda bulunan GLA Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Tahir Çelik, "Yaklaşık 1.5 yıldır emek veriyoruz. Zaman,zaman bazı zorluklar yaşasak da bu gün böyle bir AVM açmamız bizi çok mutlu etti. Van'a bu vesileyle ilk defa geldik. Van'da ciddi bir ticari potansiyel var. Van diğer şehirlere göre çok farklı ve daha fazlasını hak ediyor. Van'ın bu potansiyeline rağmen bir tane tek alışveriş merkezi vardı. Alışveriş merkezini Van'a kazandırmak istedik. Son 2 aydır kiralama kısmı bitti. Şu an alışveriş merkezi yüzde 100 kiralanmış durumda" dedi.

 

"ANKARA YERİNE VAN’A 3 AVM KURMAK DAHA CAZİP”

Çelik, AVM'de herkese VE her kesime hitap edecek markaların olduğunu ifade ederek, "Markaların önemli bir kısmı dekorasyonunu tamamladı. İnanıyoruz ki buradaki mağazaların her biri Türkiye genelinde sıralamaya girecek mağazalar olacak. Büyük mağazalar var. Türkiye'de Van Mall AVM'nin adından söz ettireceğiz. Herkese hitap edecek markalar var. İnanıyoruz ki bu yaz itibarıyla Türkiye'de herkesin isminden bahsettiği bir alışveriş merkezi olacak" söyledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.