Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

.

Siyaset 11.03.2024 - 10:37, Güncelleme: 11.03.2024 - 11:50 6665+ kez okundu.
 

.

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçeye bağlı 57 kırsal mahallenin tamamını gezerek vatandaşlarla buluştu.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, kırsal mahallelerin tamamına ulaştı. İlçedeki tüm Mahallelerin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Oflas, gittikleri her yerde güler yüzlü karşılandıklarını ve Tuşbalının desteklerini yanlarında hissetiklerini vurguladı. Oflas, "7 Şubat tarihinde Tuşba için hizmet görevi tarafımıza tevdi edildiği günden bu yana Tuşba da çok olumlu bir hava var. Bu olumlu havayı gittiğimiz her mahallede, sıktığımız her elde bu hissediyoruz. Çok şükür bugün itibariyle 57 kırsal mahallemizin tamamını gezdik, tamamıyla kucaklaştık. Bunun yanında gittiğimiz mahallelerde büyüklerimizi, kanaat önderlerimizi, ziyaret ettik dualarını aldık. Hastalarımıza 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunduk. Yine ilçe merkezimizde de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Merkez Mahallelerimize gün içerisinde birçok farklı programlar çerçevesinde uğruyoruz, her akşam 4-5 ev toplantısı ile vatandaşlarımızla buluşuyor, hayalimizdeki Tuşbayı anlatıyoruz. Her kesimin fikrini alıyor, yol gösteren herkesle de beraber yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Kırsal mahalle ziyaretlerimizin tamamlanmasıyla bu mahallelerden ayrılmayacağız. Seçim süreci boyunca meclis üyesi adaylarımız, ilçe teşkilatımız, gönüldaşlarımız yine bu mahalleleri sık sık ziyaret edeceklerdir. Bizlerde nasip olursa seçimden sonra bu kez hizmetkâr olarak yine Mahallelerimize gideceğiz. Tuşba bizi biliyor, inanıyor, güveniyor. Bizde Tuşbayı tanıyor, biliyor ve çok seviyoruz" dedi.
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçeye bağlı 57 kırsal mahallenin tamamını gezerek vatandaşlarla buluştu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, kırsal mahallelerin tamamına ulaştı.
İlçedeki tüm Mahallelerin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Oflas, gittikleri her yerde güler yüzlü karşılandıklarını ve Tuşbalının desteklerini yanlarında hissetiklerini vurguladı. Oflas, "7 Şubat tarihinde Tuşba için hizmet görevi tarafımıza tevdi edildiği günden bu yana Tuşba da çok olumlu bir hava var. Bu olumlu havayı gittiğimiz her mahallede, sıktığımız her elde bu hissediyoruz. Çok şükür bugün itibariyle 57 kırsal mahallemizin tamamını gezdik, tamamıyla kucaklaştık. Bunun yanında gittiğimiz mahallelerde büyüklerimizi, kanaat önderlerimizi, ziyaret ettik dualarını aldık. Hastalarımıza 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunduk. Yine ilçe merkezimizde de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Merkez Mahallelerimize gün içerisinde birçok farklı programlar çerçevesinde uğruyoruz, her akşam 4-5 ev toplantısı ile vatandaşlarımızla buluşuyor, hayalimizdeki Tuşbayı anlatıyoruz. Her kesimin fikrini alıyor, yol gösteren herkesle de beraber yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Kırsal mahalle ziyaretlerimizin tamamlanmasıyla bu mahallelerden ayrılmayacağız. Seçim süreci boyunca meclis üyesi adaylarımız, ilçe teşkilatımız, gönüldaşlarımız yine bu mahalleleri sık sık ziyaret edeceklerdir. Bizlerde nasip olursa seçimden sonra bu kez hizmetkâr olarak yine Mahallelerimize gideceğiz. Tuşba bizi biliyor, inanıyor, güveniyor. Bizde Tuşbayı tanıyor, biliyor ve çok seviyoruz" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.