Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

YRP BİZE KATILDI DEDİĞİ KİŞİ YALANLADI

Siyaset 10.03.2024 - 17:55, Güncelleme: 10.03.2024 - 18:04 6552+ kez okundu.
 

YRP BİZE KATILDI DEDİĞİ KİŞİ YALANLADI

Yeniden Refah Partisi önceki gün sosyal medyada yaptığı Berge Partimize katıldı paylaşımına ismi geçen kişi yalanladı.
YRP İpekyolu ilçe adayı ve yönetimi tarafından ‘BTP İpekyolu Belediye Başkan Adayı kıymetli kardeşim Mustafa Berge adaylıktan çekilerek bizlere katılım sağlamıştır. Bu onurlu ve asil davada bizlerle beraber olmasından dolayı kendisine teşekkür ederim.’ Paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşımdan bir gün sonra Ak Parti İpekyolu İlçe Başkan Adayı İsa Berge de kendi sosyal medyasında yaptığı paylaşımda konuşan Mustafa Berge katılımın gerçek olmadığını dile getirdi. İsa Berge tarafından X’te yaptığı videolu paylaşımda “Şehrimizde bir partinin Berge soyadını kullanarak "Berge bize katılım sağladı" diye kamuoyuna lanse ettiği Mustafa Berge kardeşim, bizleri ziyarete geldi. Bu nazik ziyaretlerinden ve bizlere vermiş olduğu desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ederim. Bu vesileyle de ahlaklı siyasetin ülkemiz ve özelde şehrimizde yürütülmesi gerektiğini tekrar tüm kamuoyuna önemle hatırlatırız. Selam ve saygılarımla. @MustafaBerge_” açıklamasında bulunuldu https://twitter.com/i/status/1766597726781821063
Yeniden Refah Partisi önceki gün sosyal medyada yaptığı Berge Partimize katıldı paylaşımına ismi geçen kişi yalanladı.

YRP İpekyolu ilçe adayı ve yönetimi tarafından ‘BTP İpekyolu Belediye Başkan Adayı kıymetli kardeşim Mustafa Berge adaylıktan çekilerek bizlere katılım sağlamıştır. Bu onurlu ve asil davada bizlerle beraber olmasından dolayı kendisine teşekkür ederim.’ Paylaşımında bulunmuştu.

Bu paylaşımdan bir gün sonra Ak Parti İpekyolu İlçe Başkan Adayı İsa Berge de kendi sosyal medyasında yaptığı paylaşımda konuşan Mustafa Berge katılımın gerçek olmadığını dile getirdi.

İsa Berge tarafından X’te yaptığı videolu paylaşımda “Şehrimizde bir partinin Berge soyadını kullanarak "Berge bize katılım sağladı" diye kamuoyuna lanse ettiği Mustafa Berge kardeşim, bizleri ziyarete geldi. Bu nazik ziyaretlerinden ve bizlere vermiş olduğu desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ederim. Bu vesileyle de ahlaklı siyasetin ülkemiz ve özelde şehrimizde yürütülmesi gerektiğini tekrar tüm kamuoyuna önemle hatırlatırız.

Selam ve saygılarımla. @MustafaBerge_” açıklamasında bulunuldu

https://twitter.com/i/status/1766597726781821063

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.