Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VANLI ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE İKİNCLİĞİ VE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ BAŞARISI

Spor 31.05.2023 - 09:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 9313+ kez okundu.
 

VANLI ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE İKİNCLİĞİ VE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ BAŞARISI

Van’ın İpekyolu Hürriyet Ortaokulu öğrencileri Türkiye Okul Sporları müsabakalarında tırmanış yarışmasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğünü elde etmeyi başardılar.
Van İpekyolu Hürriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Ergenç ‘in çalıştırdığı öğrenciler, Van’ı temsilen Türkiye Okul Sporları yarışmalarına Hürriyet Ortaokulundan 16 öğrenci Tırmanış kategorisinde yarışmaya katıldı. Vanlı öğrenciler yarışmada minik erkeklerde takım olarak Türkiye ikinci olurken Küçük erkekler takımı ise Türkiye üçüncüsü oldular. Van’a derecelerle dönen öğrencilerin çalıştırıcısı Vedat Konur ve beden eğitimi öğretmeni Ümit Ergenç çok sevinçli olduklarını ve öğrencilerinden gurur duyduklarını belirttiler. Beden Eğiyimi Öğretmeni Ümit Ergenç: “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında spor, sanat ve kültürel faaliyetlerde de desteklenmesi ve yetiştirilmesi inancındayım. Bu düşüncelerle yetiştirdiğim öğrenciler Van ilimizdeki Nur Tatar Spor Salonunda düzenli ve yoğun bir egzersiz programıyla Vedat Konur hocamızın da azmi ve deneyimi sayesinde son iki yılda Türkiye dereceleri almışlardır. Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun geçen yıl düzenlediği Aydın ilimizde 24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ve 35 takımın katıldığı Okullar arası Spor Tırmanışı Yarışmasında Türkiye finaline kalarak Küçük Erkeklerde Türkiye 3.lüğü ,Yıldız Erkeklerde ise Türkiye 2.liği derecelerini aldık. Bu yıl yine 26-27 Mayıs tarihlerinde Aydın ilimizde düzenlenen Okullar arası Spor Tırmanışı Yarışmasına 35 Takım katılmıştır. Öğrencilerimiz Türkiye 1.liği finallerine kalarak Küçük Erkekler Spor Tırmanış Takımımız Türkiye 3.lüğü ve Minik Erkekler Spor Tırmanış Takımımız ise Türkiye 2.liği derecelerini alarak ilimizi gururlandırmışlardır. Her iki seferde de çocuklarımız sevinç ve gururla kupalarını alarak milli takıma seçilmek için antrenmanlara devam etmektedirler. İlimizdeki Sporcu ve Eğitmenlere Her Türlü Desteğin Sağlandığı "Spor Van " Projesinin Mimari Sayın Valimiz Ozan Balcı 'ya, İpekyolu Kaymakamımız Sayın İhsan Emre Aydın 'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yetkililerine ,İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve Okul Müdürüme ,Bana ve Öğrencilerime Bu sevinci ve Gururu Yaşattıkları için Minnettarım . Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkürlerimi ve Saygılarımı Sunarım.”dedi.
Van’ın İpekyolu Hürriyet Ortaokulu öğrencileri Türkiye Okul Sporları müsabakalarında tırmanış yarışmasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğünü elde etmeyi başardılar.

Van İpekyolu Hürriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Ergenç ‘in çalıştırdığı öğrenciler, Van’ı temsilen Türkiye Okul Sporları yarışmalarına Hürriyet Ortaokulundan 16 öğrenci Tırmanış kategorisinde yarışmaya katıldı.

Vanlı öğrenciler yarışmada minik erkeklerde takım olarak Türkiye ikinci olurken Küçük erkekler takımı ise Türkiye üçüncüsü oldular.

Van’a derecelerle dönen öğrencilerin çalıştırıcısı Vedat Konur ve beden eğitimi öğretmeni Ümit Ergenç çok sevinçli olduklarını ve öğrencilerinden gurur duyduklarını belirttiler.

Beden Eğiyimi Öğretmeni Ümit Ergenç: “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında spor, sanat ve kültürel faaliyetlerde de desteklenmesi ve yetiştirilmesi inancındayım. Bu düşüncelerle yetiştirdiğim öğrenciler Van ilimizdeki Nur Tatar Spor Salonunda düzenli ve yoğun bir egzersiz programıyla Vedat Konur hocamızın da azmi ve deneyimi sayesinde son iki yılda Türkiye dereceleri almışlardır.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun geçen yıl düzenlediği Aydın ilimizde 24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ve 35 takımın katıldığı Okullar arası Spor Tırmanışı Yarışmasında Türkiye finaline kalarak Küçük Erkeklerde Türkiye 3.lüğü ,Yıldız Erkeklerde ise Türkiye 2.liği derecelerini aldık. Bu yıl yine 26-27 Mayıs tarihlerinde Aydın ilimizde düzenlenen Okullar arası Spor Tırmanışı Yarışmasına 35 Takım katılmıştır. Öğrencilerimiz Türkiye 1.liği finallerine kalarak Küçük Erkekler Spor Tırmanış Takımımız Türkiye 3.lüğü ve Minik Erkekler Spor Tırmanış Takımımız ise Türkiye 2.liği derecelerini alarak ilimizi gururlandırmışlardır.

Her iki seferde de çocuklarımız sevinç ve gururla kupalarını alarak milli takıma seçilmek için antrenmanlara devam etmektedirler.

İlimizdeki Sporcu ve Eğitmenlere Her Türlü Desteğin Sağlandığı "Spor Van " Projesinin Mimari Sayın Valimiz Ozan Balcı 'ya, İpekyolu Kaymakamımız Sayın İhsan Emre Aydın 'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yetkililerine ,İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve Okul Müdürüme ,Bana ve Öğrencilerime Bu sevinci ve Gururu Yaşattıkları için Minnettarım . Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkürlerimi ve Saygılarımı Sunarım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.