Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA İLK MASTER PLANINI EDREMİT’TE UYGULAYACAĞIZ

Yaşam 29.02.2024 - 17:19, Güncelleme: 29.02.2024 - 17:22 1700+ kez okundu.
 

VAN’DA İLK MASTER PLANINI EDREMİT’TE UYGULAYACAĞIZ

Van’ın Edremit ilçe belediye başkanı İsmail Say bugüne Van için hiç yapılmamış 100 yıllık master planını Edremit’te uygulayacaklarını söyledi
Kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Say, 5 yıllık görev süresi boyunca 65 kalıcı eseri Edremit’e kazandırdıklarını seçim vaatlerinin arasında söz verip te yapamadıkları bir iki tanenin dışında bütün hepsini yerine getirdiklerini ifade etti. Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı İsmail Say gazetecilerle bir araya gelerek hem 5 yıllık çalışmalarına deyindi hem de yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Say, geçtiğimiz günlerde yaptığı lansman toplantısında 36 projesini kamuoyu ile açıklamıştı. Görev süresinde 65 projeyi hayata geçiren ve ilçenin 40 yıllık kanalizasyon ve imar gibi birçok sorununu çözen Başkan Say, yeni dönemde en projesinin  Edremit için 50 ve 100 yıllık master planını hazırlayacaklarını açıklarken, kazandıklarında ilk işlerinin bunu hayata geçirmek olacağını söyledi. Başkan Say, yaptığı açıklamada, master planına dikkat çekerek, “Allah nasip ederse ikinci dönemde master planını yapacağız. Bu lansman toplantısında yoktu, bunu size sakladık. Edremit’in 50 yıl ve 100 yılını planlayacak bir master plan çalışması yapacağız. Peki, bu nedir? Maraş Caddesi’nde caddeyi boydan boya 45 dakikada gitmemizin sebebi bu şehrin bir master planının olmamasıdır. Bunu kimlerle yapacağız? Dünyada ödül almış altın çizerek söylüyorum sadece Türkiye’de değil bu anlamda şehir planlamacıları ile bir çalışma yapacağız. Bir çalıştay yapacağız. İlk işimiz olarak Edremit’imizin önümüzdeki 50 yıllık, 100 yıllık master planını yapacağız” dedi. Başkan Say basın mensuplarının sorduğu bütün sorularına açıklıkla cevap vererek dedikodu yapanların hiç gerçeklik payının olmadığını ve ispat etmeden atıp tuttuklarını ifade etti.  
Van’ın Edremit ilçe belediye başkanı İsmail Say bugüne Van için hiç yapılmamış 100 yıllık master planını Edremit’te uygulayacaklarını söyledi

Kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Say, 5 yıllık görev süresi boyunca 65 kalıcı eseri Edremit’e kazandırdıklarını seçim vaatlerinin arasında söz verip te yapamadıkları bir iki tanenin dışında bütün hepsini yerine getirdiklerini ifade etti.

Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı İsmail Say gazetecilerle bir araya gelerek hem 5 yıllık çalışmalarına deyindi hem de yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Say, geçtiğimiz günlerde yaptığı lansman toplantısında 36 projesini kamuoyu ile açıklamıştı. Görev süresinde 65 projeyi hayata geçiren ve ilçenin 40 yıllık kanalizasyon ve imar gibi birçok sorununu çözen Başkan Say, yeni dönemde en projesinin  Edremit için 50 ve 100 yıllık master planını hazırlayacaklarını açıklarken, kazandıklarında ilk işlerinin bunu hayata geçirmek olacağını söyledi.

Başkan Say, yaptığı açıklamada, master planına dikkat çekerek, “Allah nasip ederse ikinci dönemde master planını yapacağız. Bu lansman toplantısında yoktu, bunu size sakladık. Edremit’in 50 yıl ve 100 yılını planlayacak bir master plan çalışması yapacağız. Peki, bu nedir? Maraş Caddesi’nde caddeyi boydan boya 45 dakikada gitmemizin sebebi bu şehrin bir master planının olmamasıdır. Bunu kimlerle yapacağız? Dünyada ödül almış altın çizerek söylüyorum sadece Türkiye’de değil bu anlamda şehir planlamacıları ile bir çalışma yapacağız. Bir çalıştay yapacağız. İlk işimiz olarak Edremit’imizin önümüzdeki 50 yıllık, 100 yıllık master planını yapacağız” dedi.

Başkan Say basın mensuplarının sorduğu bütün sorularına açıklıkla cevap vererek dedikodu yapanların hiç gerçeklik payının olmadığını ve ispat etmeden atıp tuttuklarını ifade etti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.