Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA AYBÜKE ÖĞRETMENİN FİLMİ DUYGULANDIRDI

Yaşam 14.02.2024 - 17:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 17:27 2274+ kez okundu.
 

VAN’DA AYBÜKE ÖĞRETMENİN FİLMİ DUYGULANDIRDI

Van'da bulunan şehit yakınları ile çocukların izlediği, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan AYBÜKE “Öğretmen Oldum Ben” filmi duygulandırdı.
Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde konferans salonunda şehit yakınları ve çocukların katılımıyla şehit öğretmen Aybüke filmi izletildi. 2017´de Batman´ın Kozluk ilçesinde PKK´lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın´ın hayatını anlatan ve beyazperdeye taşıyan, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini seyreden şehit yakınları ve katılımcılar, zaman zaman duygulandı. Filmi şehit yakınları, çocukların yanı sıra Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Vali Yardımcıları, bazı kurum amirleri ve filmin bazı oyuncularıyla birlikte izlediler. Filmde rol alan oyuncular film hakkında bilgi verdi ve Van’da olmaktan çok mutlu olduklarını file getirerek İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine teşekkür etti. Filmin sonunda Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tüm filmin oyuncularına teşekkür etti. Öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Ardından program filmin oyuncularına plaket takdimiyle son buldu. Filmi izleyen öğrenciler çok duygulandıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Celal Dilmaç Şehit Babası: “Tabi bu filmin yapımında emeği geçenlerin hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir film yapmışlar. Acılar gerçekten çok zordur. Acılar gerçekten çok zordur. Cenabı Allah hiç kimseye, hiçbir aileye evlat acısı göstermesin. Bu çok zordur. Çok zor bir şeydir. Rabbim onlardan, rabbim onlardan, onun ailelerine yardımcı olsun inşallah.”dedi
Van'da bulunan şehit yakınları ile çocukların izlediği, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan AYBÜKE “Öğretmen Oldum Ben” filmi duygulandırdı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde konferans salonunda şehit yakınları ve çocukların katılımıyla şehit öğretmen Aybüke filmi izletildi.

2017´de Batman´ın Kozluk ilçesinde PKK´lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın´ın hayatını anlatan ve beyazperdeye taşıyan, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini seyreden şehit yakınları ve katılımcılar, zaman zaman duygulandı.

Filmi şehit yakınları, çocukların yanı sıra Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Vali Yardımcıları, bazı kurum amirleri ve filmin bazı oyuncularıyla birlikte izlediler.

Filmde rol alan oyuncular film hakkında bilgi verdi ve Van’da olmaktan çok mutlu olduklarını file getirerek İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine teşekkür etti.

Filmin sonunda Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tüm filmin oyuncularına teşekkür etti. Öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Ardından program filmin oyuncularına plaket takdimiyle son buldu.

Filmi izleyen öğrenciler çok duygulandıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Celal Dilmaç Şehit Babası: “Tabi bu filmin yapımında emeği geçenlerin hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir film yapmışlar. Acılar gerçekten çok zordur. Acılar gerçekten çok zordur. Cenabı Allah hiç kimseye, hiçbir aileye evlat acısı göstermesin. Bu çok zordur. Çok zor bir şeydir. Rabbim onlardan, rabbim onlardan, onun ailelerine yardımcı olsun inşallah.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.