Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’A İLK TOGG VANTB’DE

Yaşam 16.08.2023 - 21:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2310+ kez okundu.
 

VAN’A İLK TOGG VANTB’DE

Van Ticaret Borsası (VANTB), teslim aldığı ve Van’da ilki olan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'u kullanmaya başladı.
Yerli ve milli olarak üretilen elektrikli otomobil TOGG, Türkiye'nin pek çok kentinde kurum ve kuruluşlara ve vatandaşlara teslim edilmeye devam ediyor. Van’a ilkini verildiği Van Ticaret Borsası TOGG için hayırlı olsun programı düzenlendi. Van Valisi Ozan Balcı, “Memleketimizin önemli bir eseri, yerli ve milli dediğimiz Türk mühendislerinin üretmiş olduğu, ülkemizin medaiftiharı olan TOGG, Van’da ticaret borsaya çıktı. TOGG ile gurur duyduk. Tabi TOGG ile gurur duymak;  Türkiye’nin geleciğine inanç demek, güven demek. Allah, mühendislerimizden, mimarlarımızdan razı olsun. Sürüş keyfi, dinamizmi harika bir araba. İnşallah daha güzel olacak. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer  “Özellikle Van'ımıza hayırlı olsun diyelim. Hem Van'ımıza hem borsamıza hayırlı olsun. Başta mimari yani bu projenin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza odalar ve borsalar birliği başkanımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hakikaten çok mükemmel bir araçtır, bir cihazdır diyeyim. Akıllı bir cihaz. Yani çok mükemmel bir şeydir. Çok sevindirici bir şey bugün yaşadık. Tekrar diyorum birinci TOGG’umuzdur Van’da. Van'ımıza hayırlı olsun. çıktı bize. Yirmi beş tane şey on altı tane Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yani Odalar ve Borsalar Başkanlarına önceden tahsis edilecekti. Biz kura çektik. Üç yüz altmış beş oda borsanın içinde kura çektik. Altıncısı Van'a çıktı dokuzuncusu da yine Van Erciş ilçemize çıktı. Mutluyuz. Dediğim gibi gerçekten çok mükemmel bir cihazımızdır, bir aracımızdır. Hem yerli, hem milli olması bizi mutlu ediyor. hem ilimize hem borsamıza hem ülkemize hayırlı olsun.” Konuşmaların ardından TOGG’a binen Vali Balcı ve protokol üyeleri, borsasın bahçesinde kısa bir tur attı.
Van Ticaret Borsası (VANTB), teslim aldığı ve Van’da ilki olan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'u kullanmaya başladı.

Yerli ve milli olarak üretilen elektrikli otomobil TOGG, Türkiye'nin pek çok kentinde kurum ve kuruluşlara ve vatandaşlara teslim edilmeye devam ediyor.

Van’a ilkini verildiği Van Ticaret Borsası TOGG için hayırlı olsun programı düzenlendi.

Van Valisi Ozan Balcı, “Memleketimizin önemli bir eseri, yerli ve milli dediğimiz Türk mühendislerinin üretmiş olduğu, ülkemizin medaiftiharı olan TOGG, Van’da ticaret borsaya çıktı. TOGG ile gurur duyduk. Tabi TOGG ile gurur duymak;  Türkiye’nin geleciğine inanç demek, güven demek. Allah, mühendislerimizden, mimarlarımızdan razı olsun. Sürüş keyfi, dinamizmi harika bir araba. İnşallah daha güzel olacak. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer  “Özellikle Van'ımıza hayırlı olsun diyelim. Hem Van'ımıza hem borsamıza hayırlı olsun. Başta mimari yani bu projenin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza odalar ve borsalar birliği başkanımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hakikaten çok mükemmel bir araçtır, bir cihazdır diyeyim. Akıllı bir cihaz. Yani çok mükemmel bir şeydir. Çok sevindirici bir şey bugün yaşadık. Tekrar diyorum birinci TOGG’umuzdur Van’da. Van'ımıza hayırlı olsun. çıktı bize. Yirmi beş tane şey on altı tane Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yani Odalar ve Borsalar Başkanlarına önceden tahsis edilecekti. Biz kura çektik. Üç yüz altmış beş oda borsanın içinde kura çektik. Altıncısı Van'a çıktı dokuzuncusu da yine Van Erciş ilçemize çıktı. Mutluyuz. Dediğim gibi gerçekten çok mükemmel bir cihazımızdır, bir aracımızdır. Hem yerli, hem milli olması bizi mutlu ediyor. hem ilimize hem borsamıza hem ülkemize hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından TOGG’a binen Vali Balcı ve protokol üyeleri, borsasın bahçesinde kısa bir tur attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.