Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN TARIM HAYVANCILIK VE GIDA FUARI 13.KEZ KAPILARINI AÇTI

Yaşam 03.05.2023 - 19:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 1421+ kez okundu.
 

VAN TARIM HAYVANCILIK VE GIDA FUARI 13.KEZ KAPILARINI AÇTI

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından organize edilen bölgenin tek tarım fuarı olan Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı, 13. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.
Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda, 80 stantta yaklaşık 150 marka tanıtılıyor. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın açılış programının ardından katılımcılar stantları tek tek gezdi. Fuarda bu yıl Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından büyük bir stant kuruldu. Burada Bakanlığın çiftçilere destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı hem de bazı ürünler sergilendi. Van Valiliği, Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Van Ziraat Odaları tarafından desteklenen fuarın ilk gününde ziyaretçilere, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara çam ağacı fidanını ücretsiz dağıtıldı. Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk: “Fuarlar şehirlere faydasının dışında tüm ülkeye katkısı çok olur. İnsanlar daha çok markalar ve firmaları tanıma fırsatını buluyor. Van fuar merkezi büyük bir merkez. Sadece Türkiye’den değil bazen de yurt dışından da katılanlar olmaktadır. Bu da Van ve Türkiye için önemlidir.” İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Koordinatörü Veysi Uygur-: “Bölgede tek tarım fuarıdır. Fuara 90 stant açtık. 40 ilden de gıda firmaları katıldı. Bu yıl asrın felaketi olan depremden etkilenen 11 ilden fuara katılanlara pozitif ayrımcılık yaparak hem stant fiyatlarından indirim yaptık hem de onlara özel desteğimiz de oldu ve yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık” dedi. Fuara katılan firma temsilcileri ise ilk gün olmasına rağmen halkın ilgisinin iyi olduğunu ifade ederek, ileri ki günlerde daha iyi bir katılım beklediklerini söylediler. Fuarın açılışına AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, oda başkanları, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından organize edilen bölgenin tek tarım fuarı olan Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı, 13. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda, 80 stantta yaklaşık 150 marka tanıtılıyor.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın açılış programının ardından katılımcılar stantları tek tek gezdi. Fuarda bu yıl Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından büyük bir stant kuruldu. Burada Bakanlığın çiftçilere destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı hem de bazı ürünler sergilendi.

Van Valiliği, Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Van Ziraat Odaları tarafından desteklenen fuarın ilk gününde ziyaretçilere, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara çam ağacı fidanını ücretsiz dağıtıldı.

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk: “Fuarlar şehirlere faydasının dışında tüm ülkeye katkısı çok olur. İnsanlar daha çok markalar ve firmaları tanıma fırsatını buluyor. Van fuar merkezi büyük bir merkez. Sadece Türkiye’den değil bazen de yurt dışından da katılanlar olmaktadır. Bu da Van ve Türkiye için önemlidir.”

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Koordinatörü Veysi Uygur-: “Bölgede tek tarım fuarıdır. Fuara 90 stant açtık. 40 ilden de gıda firmaları katıldı. Bu yıl asrın felaketi olan depremden etkilenen 11 ilden fuara katılanlara pozitif ayrımcılık yaparak hem stant fiyatlarından indirim yaptık hem de onlara özel desteğimiz de oldu ve yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık” dedi.

Fuara katılan firma temsilcileri ise ilk gün olmasına rağmen halkın ilgisinin iyi olduğunu ifade ederek, ileri ki günlerde daha iyi bir katılım beklediklerini söylediler.

Fuarın açılışına AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, oda başkanları, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.