Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, KADINLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI

Gündem 17.04.2023 - 20:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2543+ kez okundu.
 

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, KADINLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI

Tuşba Belediyesi, bin aydan daha hayırlı olan mübarek ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla kadınlara özel Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde ‘Kadir Gecesi’ nedeniyle düzenlenen programa çok sayıda kadın katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda; Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu, dualar edildi. Kadınlar tarafından okunan hatimler, Yasin-i şerifler bağışlanarak dualar edildi. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı olan bu gece için düzenlenen programda bir araya gelen kadınlar Ramazan’ın manevi iklimini hep birlikte yaşadılar. Tuşba Belediyesi tarafından açılan kursların hocaları, kadınlara Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olarak anılan ve Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin fazileti hakkında bilgiler verdiler. Hocaların samimi sohbeti kadınlar tarafından ilgi ile dinlenirken, erbane ve ud eşliğinde söylenen ilahi ve kasideler programa ayrı bir renk kattı. Programın sonunda belediye çalışanları kadınlara kandil şekeri dağıtırken, çocuklara ise çeşitli ikramlarda bulundular.
Tuşba Belediyesi, bin aydan daha hayırlı olan mübarek ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla kadınlara özel Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde ‘Kadir Gecesi’ nedeniyle düzenlenen programa çok sayıda kadın katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda; Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu, dualar edildi. Kadınlar tarafından okunan hatimler, Yasin-i şerifler bağışlanarak dualar edildi. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı olan bu gece için düzenlenen programda bir araya gelen kadınlar Ramazan’ın manevi iklimini hep birlikte yaşadılar.

Tuşba Belediyesi tarafından açılan kursların hocaları, kadınlara Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olarak anılan ve Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin fazileti hakkında bilgiler verdiler. Hocaların samimi sohbeti kadınlar tarafından ilgi ile dinlenirken, erbane ve ud eşliğinde söylenen ilahi ve kasideler programa ayrı bir renk kattı. Programın sonunda belediye çalışanları kadınlara kandil şekeri dağıtırken, çocuklara ise çeşitli ikramlarda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.