Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

SPORVAN PROJESİ KAPSAMINDA YAZ SPOR OKULLARI YAPILAN TÖRENLE BAŞLADI

11.06.2023 - 09:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 1762+ kez okundu.
 

SPORVAN PROJESİ KAPSAMINDA YAZ SPOR OKULLARI YAPILAN TÖRENLE BAŞLADI

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sporvan projesi İle Yaz Spor Okulları tanıtım töreni düzenlendi.
Van Atatürk Stadında yapılan tanıtım törenine tüm amatör ve profesyonel spor kulüpleri ile sporla uğraşan çok sayıda spor okulları katıldı. Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı açılış konuşmasında, her çocuğun ve gencin mutlaka ya bir spor dalıyla uğraşmasını ya da en azından iyi bir spor seyircisi olmasını istediklerini ve bunu hedeflediklerini dile getirdi. Yaz okulları tanıtım töreninde bazı dallarda sporcular hünerlerini sergilediler. Özel gereksinimle çocuklar da jimnastik gösterisinin ardından halk oyunlarıyla devam eden program Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı çeşitli dallarda dereceye giren sporculara ödül vermesiyle son buldu.  
Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sporvan projesi İle Yaz Spor Okulları tanıtım töreni düzenlendi.

Van Atatürk Stadında yapılan tanıtım törenine tüm amatör ve profesyonel spor kulüpleri ile sporla uğraşan çok sayıda spor okulları katıldı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı açılış konuşmasında, her çocuğun ve gencin mutlaka ya bir spor dalıyla uğraşmasını ya da en azından iyi bir spor seyircisi olmasını istediklerini ve bunu hedeflediklerini dile getirdi.

Yaz okulları tanıtım töreninde bazı dallarda sporcular hünerlerini sergilediler. Özel gereksinimle çocuklar da jimnastik gösterisinin ardından halk oyunlarıyla devam eden program Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı çeşitli dallarda dereceye giren sporculara ödül vermesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.