Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

İRANLILARDAN VAN’DA GÜZELLİK EĞİTİMİ

01.09.2023 - 13:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2018+ kez okundu.
 

İRANLILARDAN VAN’DA GÜZELLİK EĞİTİMİ

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Van İl Başkanlığı desteğiyle Van’da İranlı kadın kuaförlere eğitim verildi.
İmperial Otel’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen eğitime İran’ın farklı şehirlerinden yaklaşık 70 bayan kuaförü ve güzellik uzmanı katıldı.  Dünyaca ünlü İranlı Güzellik Uzmanı Aryang Mehr İraniyan sahibi Süheyla Xelec’in TÜMKİAD Van İl Başkanlığı desteğiyle düzenlediği eğitim yaklaşık 6 saat sürdü. Burada kadın kuaförlerine saç bakımı, makyaj ve cilt bakımı konularında önemli bilgiler aktarıldı. Eğitim sonunda bir açıklamada bulunan TÜMKİAD Van İl Başkanı Müslim Birdal, “Bin yıllardır komşumuz olan İran ile ekonomik, kültürel ve sosyal projeler üzerine çalışıyoruz. Bu kuaförlük alanında bir açıklık olduğunu tespit ettik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bu eğitimde İranlı kuaförler ile Van’daki kuaförleri bir araya getirdik. TÜMKİAD olarak bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecektir. Ben eğitimin gerek Vanlı gerekse İranlı kadın kuaförlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Aryang Mehr İraniyan sahibi Süheyla Xelec ise, “Biz Van’ı çok seviyoruz. Her zaman gezmek, eğlenmek ve alışveriş yapmak için Van’a geliyoruz. Bazen eğitimlerimizi de burada veriyoruz. Bu eğitimler güzellik uzmanlarımızın da çok hoşuna gidiyor.  Van, hem tarihi bir kent hem de güzel bir kent. İnsanları da mükemmel” ifadelerini kullandı. Bir gün süren eğitimde bayan kuaförlere, saç boyama, makyaj ve cilt bakımı gibi konularda eğitimlerin verildiğini aktaran Xelec, “Her seferinde bu eğitimler için yaklaşık 300-400 kişi geliyoruz. Eğitimlerimiz bazen üç gün bazen iki gün sürüyor. Ben bu anlamda eğitimlerimizin gerçekleştirilmesinde destek sunan TÜMKİAD Van İl Başkanı Müslim Birdal’a ve eğitimlerimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Eğitime katılan güzellik uzmanları ve bayan kuaförler ise Van’da bu tür eğitimlerin düzenlenmesinin kendileri açısında olumlu olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.          
Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Van İl Başkanlığı desteğiyle Van’da İranlı kadın kuaförlere eğitim verildi.

İmperial Otel’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen eğitime İran’ın farklı şehirlerinden yaklaşık 70 bayan kuaförü ve güzellik uzmanı katıldı.  Dünyaca ünlü İranlı Güzellik Uzmanı Aryang Mehr İraniyan sahibi Süheyla Xelec’in TÜMKİAD Van İl Başkanlığı desteğiyle düzenlediği eğitim yaklaşık 6 saat sürdü.

Burada kadın kuaförlerine saç bakımı, makyaj ve cilt bakımı konularında önemli bilgiler aktarıldı.

Eğitim sonunda bir açıklamada bulunan TÜMKİAD Van İl Başkanı Müslim Birdal, “Bin yıllardır komşumuz olan İran ile ekonomik, kültürel ve sosyal projeler üzerine çalışıyoruz. Bu kuaförlük alanında bir açıklık olduğunu tespit ettik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bu eğitimde İranlı kuaförler ile Van’daki kuaförleri bir araya getirdik. TÜMKİAD olarak bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecektir. Ben eğitimin gerek Vanlı gerekse İranlı kadın kuaförlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aryang Mehr İraniyan sahibi Süheyla Xelec ise, “Biz Van’ı çok seviyoruz. Her zaman gezmek, eğlenmek ve alışveriş yapmak için Van’a geliyoruz. Bazen eğitimlerimizi de burada veriyoruz. Bu eğitimler güzellik uzmanlarımızın da çok hoşuna gidiyor.  Van, hem tarihi bir kent hem de güzel bir kent. İnsanları da mükemmel” ifadelerini kullandı.

Bir gün süren eğitimde bayan kuaförlere, saç boyama, makyaj ve cilt bakımı gibi konularda eğitimlerin verildiğini aktaran Xelec, “Her seferinde bu eğitimler için yaklaşık 300-400 kişi geliyoruz. Eğitimlerimiz bazen üç gün bazen iki gün sürüyor. Ben bu anlamda eğitimlerimizin gerçekleştirilmesinde destek sunan TÜMKİAD Van İl Başkanı Müslim Birdal’a ve eğitimlerimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eğitime katılan güzellik uzmanları ve bayan kuaförler ise Van’da bu tür eğitimlerin düzenlenmesinin kendileri açısında olumlu olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.