Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

BAŞKAN ADAYI OFLAS, ‘TUŞBA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

Siyaset 23.03.2024 - 00:34, Güncelleme: 23.03.2024 - 00:34 5390+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADAYI OFLAS, ‘TUŞBA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları çat kapı ziyaret ediyor. ilçe için neler yapacaklarını anlatıyor.
 Başkan Adayı Oflas, AK Parti ilçe Seçim Koordinasyon kurulunun programları kapsamında apartmanlar, toplu konut alanları ve müstakil evleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor. 31 Mart yerel seçimleri için adaylar sahada seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti'nin Tuşba ilçesindeki Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas da çalışmalarına hız kazandırdı. Adaylığının ilk günün bu yana sahada yürüttüğü başarılı çalışmalarla her kesimin takdirini kazanan Başkan Adayı Oflas, vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdürüyor. Sıhke TOKİ, Bardakçı TOKİ, Şemsibey Toplu Konutları, Tuşba konutları, Kalecik TOKİ ve AKKA konutları olmak üzere birçok mahallede apartmanları ve müstakil evleri kapı kapı dolaşan Başkan Adayı Oflas, Tuşba'daki havanın çok olumlu olduğunu gittikleri her yerde dua ve destek aldıklarını vurguladı. Seçim sürecinde olduğu gibi seçimden sonrada ilçenin her kesimiyle daima birlikte olacaklarını, makamda oturacak vakitlerinin olmayacağını belirten Başkan Adayı Oflas, "Her platformda, tüm vatandaşlarımıza, 'Birlikte Yöneteceğiz' diyoruz. Tuşba Van'ın cennet ilçesidir. Biz gittiğimiz yerde, çaldığımız kapıda Tuşba için hayallerimizi anlatıyor, yapacaklarımızı söylüyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntıları oluyor, çözümü konusunda ne gerekiyorsa vatandaşımıza yardımcı oluyoruz, olacağız da. Her mahallede kuracağımız Mahalle Meclisleriyle mahallenin sorun ve sıkıntıları anında Belediye gündemine ulaşabilecek. Mahallenin muhtarı, kanaat önderi, genci ve kadınından oluşacak mecliste bir meclis üyemiz de yer alacak. Bu Meclis üyemiz o mahallenin sorunlarına bire bir şahit olacak. Belediye Meclis üyesi yetkisiyle, Belediye nezdindeki sorunları anında çözecek, daha büyük sorunları ise Mahallenin Meclis Başkanı olarak Belediye’ye taşıyacak. Tüm mahalle meclisleri ile ayda birkez toplanarak sorun ve sıkıntıları istişare edeceğiz. Bu sorun ve sıkıntıları da en kısa sürede hep birlikte çözeceğiz. Rabbim bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz birlikte daha güçlüyüz" dedi. Rabbim bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz birlikte daha güçlüyüz" dedi. Başkan Adayı Oflas, çat kapı ziyaretlerinin ilçenin dört bir yanında devam edeceğini de kaydetti.
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları çat kapı ziyaret ediyor. ilçe için neler yapacaklarını anlatıyor.

 Başkan Adayı Oflas, AK Parti ilçe Seçim Koordinasyon kurulunun programları kapsamında apartmanlar, toplu konut alanları ve müstakil evleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor.

31 Mart yerel seçimleri için adaylar sahada seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti'nin Tuşba ilçesindeki Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas da çalışmalarına hız kazandırdı. Adaylığının ilk günün bu yana sahada yürüttüğü başarılı çalışmalarla her kesimin takdirini kazanan Başkan Adayı Oflas, vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdürüyor. Sıhke TOKİ, Bardakçı TOKİ, Şemsibey Toplu Konutları, Tuşba konutları, Kalecik TOKİ ve AKKA konutları olmak üzere birçok mahallede apartmanları ve müstakil evleri kapı kapı dolaşan Başkan Adayı Oflas, Tuşba'daki havanın çok olumlu olduğunu gittikleri her yerde dua ve destek aldıklarını vurguladı.

Seçim sürecinde olduğu gibi seçimden sonrada ilçenin her kesimiyle daima birlikte olacaklarını, makamda oturacak vakitlerinin olmayacağını belirten Başkan Adayı Oflas, "Her platformda, tüm vatandaşlarımıza, 'Birlikte Yöneteceğiz' diyoruz. Tuşba Van'ın cennet ilçesidir. Biz gittiğimiz yerde, çaldığımız kapıda Tuşba için hayallerimizi anlatıyor, yapacaklarımızı söylüyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntıları oluyor, çözümü konusunda ne gerekiyorsa vatandaşımıza yardımcı oluyoruz, olacağız da. Her mahallede kuracağımız Mahalle Meclisleriyle mahallenin sorun ve sıkıntıları anında Belediye gündemine ulaşabilecek. Mahallenin muhtarı, kanaat önderi, genci ve kadınından oluşacak mecliste bir meclis üyemiz de yer alacak. Bu Meclis üyemiz o mahallenin sorunlarına bire bir şahit olacak. Belediye Meclis üyesi yetkisiyle, Belediye nezdindeki sorunları anında çözecek, daha büyük sorunları ise Mahallenin Meclis Başkanı olarak Belediye’ye taşıyacak. Tüm mahalle meclisleri ile ayda birkez toplanarak sorun ve sıkıntıları istişare edeceğiz. Bu sorun ve sıkıntıları da en kısa sürede hep birlikte çözeceğiz. Rabbim bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz birlikte daha güçlüyüz" dedi. Rabbim bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz birlikte daha güçlüyüz" dedi.

Başkan Adayı Oflas, çat kapı ziyaretlerinin ilçenin dört bir yanında devam edeceğini de kaydetti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.