Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AYDIN KURS’TAN LGS VE YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL SEMİNERİ

Eğitim 31.05.2023 - 18:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 9399+ kez okundu.
 

AYDIN KURS’TAN LGS VE YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL SEMİNERİ

Van Aydın Kurs tarafından ‘Aydınlık Yarınlar İçin Öğrencilerimizle Buluşuyoruz’ etkinlikleri kapsamında öğrencilere moral ve motivasyon semineri düzenlendi.
 Van Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan Van Aydın Kurs kurucularından Bünyamin Yılmaz, öğrencilere kurs hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Aydın Kurs Genel Koordinatörü Koray Ayan ve Aydın Kurs Bilim Kurulu Başkanı Erten Gökçe’nin sunumlarının ardından kürsüye çıkan Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Lokman Tekin,  amaçlarının sınav öncesi öğrencilerin moral  ve motivasyonuna olumlu katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, “Amacımız LGS ve YKS 'ye sayılı günler kala, öğrencilerimizi sınava iyi motive etmek, son günlerde doğru ve etkin hazırlanmalarını sağlamak, çok iyi bir final yaptırmak ve sınav kaygılarını, streslerini kontrol etmelerine yardımcı olmaktır.  Aynı zamanda ailelerin de son günlerde öğrencilerine nasıl davranması gerektiğini paylaşmaktır” dedi. Seminere öğrencilerin yanı sıra velilerin, milli eğitim temsilcileri ve bazı kurum yetkililerinin katıldığını aktaran Tekin, “Ben seminerimize katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, seminerimizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Plaket takdimi ile devam eden etkinlik, fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Van Aydın Kurs tarafından ‘Aydınlık Yarınlar İçin Öğrencilerimizle Buluşuyoruz’ etkinlikleri kapsamında öğrencilere moral ve motivasyon semineri düzenlendi.

 Van Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan Van Aydın Kurs kurucularından Bünyamin Yılmaz, öğrencilere kurs hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Aydın Kurs Genel Koordinatörü Koray Ayan ve Aydın Kurs Bilim Kurulu Başkanı Erten Gökçe’nin sunumlarının ardından kürsüye çıkan Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Lokman Tekin,  amaçlarının sınav öncesi öğrencilerin moral  ve motivasyonuna olumlu katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, “Amacımız LGS ve YKS 'ye sayılı günler kala, öğrencilerimizi sınava iyi motive etmek, son günlerde doğru ve etkin hazırlanmalarını sağlamak, çok iyi bir final yaptırmak ve sınav kaygılarını, streslerini kontrol etmelerine yardımcı olmaktır.  Aynı zamanda ailelerin de son günlerde öğrencilerine nasıl davranması gerektiğini paylaşmaktır” dedi.

Seminere öğrencilerin yanı sıra velilerin, milli eğitim temsilcileri ve bazı kurum yetkililerinin katıldığını aktaran Tekin, “Ben seminerimize katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, seminerimizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Plaket takdimi ile devam eden etkinlik, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.