Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

29 ŞUBAT EVLENME GÜNÜ OLARAK TERCİH EDİLMEDİ-

Gündem 29.02.2024 - 15:56, Güncelleme: 29.02.2024 - 16:11 1587+ kez okundu.
 

29 ŞUBAT EVLENME GÜNÜ OLARAK TERCİH EDİLMEDİ-

Evlilik yıl dönümünü dört yılda bir kutlamayı istemeyen çiftler, düğün ve nikah merasimi için 29 Şubat'ı tercih etmiyor.
29 Şubat, evlenmenin en ucuz olduğu gün olmasına rağmen pek tercih edilmiyor çünkü o gün evlenen çiftler 4 yılda bir yıldönümü kutluyor. Evlenmek, çiftler için hayatlarının en önemli adımlarından biridir. Ancak, herkesin dikkatini çeken bir gerçek var ki o da evlenmenin en ucuz olduğu günün, pek tercih edilmiyor olmasıdır. Van’ın İpekyolu Belediyesi evlendirme dairesi günde 10 15- nikah kıyılırken 29 Şubat artık yıl olarak bilinen 29 Şubat tarihi nikah salonu boş geçti. Çiftler için en önemli günlerden biri olarak kabul edilen evlilik yıl dönümü 4 yılda bir gelen 29 Şubat tarihi tercih edilmemektedir. İpekyolu belediyesi Evlendirme Memuru Lokman Çiftçi, Şubat ayında günde 10- 12 çift evlendirdiklerini ancak 29 yani artık yıl olarak nitelendirilen bu günü çiftler tarafından tercih edilmediğini ifade etti. Çiftçi bu günü yani 29 Şuabt'ı özellikle gelinler tarafından tercih edilmediğini sözlerine ekledi.
Evlilik yıl dönümünü dört yılda bir kutlamayı istemeyen çiftler, düğün ve nikah merasimi için 29 Şubat'ı tercih etmiyor.

29 Şubat, evlenmenin en ucuz olduğu gün olmasına rağmen pek tercih edilmiyor çünkü o gün evlenen çiftler 4 yılda bir yıldönümü kutluyor.

Evlenmek, çiftler için hayatlarının en önemli adımlarından biridir. Ancak, herkesin dikkatini çeken bir gerçek var ki o da evlenmenin en ucuz olduğu günün, pek tercih edilmiyor olmasıdır.

Van’ın İpekyolu Belediyesi evlendirme dairesi günde 10 15- nikah kıyılırken 29 Şubat artık yıl olarak bilinen 29 Şubat tarihi nikah salonu boş geçti.

Çiftler için en önemli günlerden biri olarak kabul edilen evlilik yıl dönümü 4 yılda bir gelen 29 Şubat tarihi tercih edilmemektedir.

İpekyolu belediyesi Evlendirme Memuru Lokman Çiftçi, Şubat ayında günde 10- 12 çift evlendirdiklerini ancak 29 yani artık yıl olarak nitelendirilen bu günü çiftler tarafından tercih edilmediğini ifade etti. Çiftçi bu günü yani 29 Şuabt'ı özellikle gelinler tarafından tercih edilmediğini sözlerine ekledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.