Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA SERGİLENEN YERLİ OTOMOBİL TOGG’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Gündem 26.05.2023 - 17:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2074+ kez okundu.
 

VAN’DA SERGİLENEN YERLİ OTOMOBİL TOGG’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Van’da tanıtımı için sergilenen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Van’da tanıtımı için sergilenen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Valilik önündeki alanda sergilenen "Kula" rengindeki 65 Van 65 plakalı TOGG T10X'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. TOGG'u yakından görmek için gelen vatandaşlar arabanın içini ve dışını didik, didik inceledikten sonra hatıra fotoğrafı çektiler. Erkekler kadar kadanaların da ilgi gösterdiği yerli otomobil TOGG Vanlılar ya beyaz ya da Kırmızı yani Anadolu rengini almayı düşündüklerini ifade ettiler. TOGG’u almak için imkanları olduğunda almayı düşündüklerini söyleyen vatandaşlar, fiyatların biraz daha düşürülmesini talebinde bulundular. Bağımsız Van Milletvekili İdris Ahi de arabayı inceledikten sonra çok çok geç kalınsa da bu gün yapolması bile guru verici arabayı da beğendiğini dile getirdi. TOGG’çok beğendiklerini belirten Vanlılar, bu yerli ve milli otomobili üreten ve üretilmesine vesile olan Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Van’da tanıtımı için sergilenen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Van’da tanıtımı için sergilenen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Valilik önündeki alanda sergilenen "Kula" rengindeki 65 Van 65 plakalı TOGG T10X'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TOGG'u yakından görmek için gelen vatandaşlar arabanın içini ve dışını didik, didik inceledikten sonra hatıra fotoğrafı çektiler.

Erkekler kadar kadanaların da ilgi gösterdiği yerli otomobil TOGG Vanlılar ya beyaz ya da Kırmızı yani Anadolu rengini almayı düşündüklerini ifade ettiler.

TOGG’u almak için imkanları olduğunda almayı düşündüklerini söyleyen vatandaşlar, fiyatların biraz daha düşürülmesini talebinde bulundular.

Bağımsız Van Milletvekili İdris Ahi de arabayı inceledikten sonra çok çok geç kalınsa da bu gün yapolması bile guru verici arabayı da beğendiğini dile getirdi.

TOGG’çok beğendiklerini belirten Vanlılar, bu yerli ve milli otomobili üreten ve üretilmesine vesile olan Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.