Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA FİLİSTİN YARARINA GECE DÜZENLENECEK

Yaşam 28.12.2023 - 18:11, Güncelleme: 28.12.2023 - 18:11 1575+ kez okundu.
 

VAN’DA FİLİSTİN YARARINA GECE DÜZENLENECEK

Van'da 30 Aralık Cumartesi günü Uygulama Oteli'nde Filistin yararına destek ve dayanışma gecesi düzenlenecek.
Organizasyonunu Van FM yönetimi tarafından yapılan gece ile ilgili lansman toplantısı düzenlendi. Filistin gecesi ile ilgili ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Van FM çalışanları Vanlıları Filistin destek ve yardım dayanışma gecesine davet ettiler. Van'da yayın yapan Van FM, tarafından yapılacak Filistin için destek ve dayanışma gecesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.. Geceyle ilgili basın mensuplarına bilgi veren Van FM Program Sunucusu Mehmet Fatih Yılmaz, Filistin halkının yıllardır İsrail zulmü altında yaşam mücadelesi verdiğini belirterek, “En son 7 Ekim tarihinde beri Filistin halkının bir soykırımla karşı karşıya kaldı. Bu tarz gecelerin bizim için farklı ehemmiyetleri var. Birincisi yaşanan kaosa, yaşanan zulme duyarsız olmamak, onun için bir şeyler yapmak ve onun için mücadele etmek, ikincisi ise sosyolojik olarak haksızlıklar karşısında dik durmayı başaran bir toplum olma bilincini diri tutmaktır” dedi. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, “Geçen süreç içerisinde birçok sektörden bize destek geldi. Valilik başta olmak üzere belediyeler, iş insanları, siyasetçiler, basın mensupları, 150’ye yakın sivil toplum kuruluşu ve esnaflardan bize destek geldi. Bu anlamda hepsine teşekkür ediyorum. O gecede sanattan, siyasetten, bürokrasiden insanların tek ses, tek nefes haykırması gerektiğine inanıyorum. 30 Aralık’ta düzenleyeceğimiz gecede Filistin’de yaşananları gün yüzüne serecek bir tiyatro oyunu olacak. Yine çocuklarımız orada Kudüs ezgileri söyleyecek ve onlarda kendi diliyle oradaki vahşeti, soykırımı dışarıya yansıtmaya gayret gösterecekler. Yine Filistin ile ilgili fotoğraf sergisinin gerçekleşeceği gecede, Filistin temalı ürünlerin satışının gerçekleştirileceği stantlar olacak. Son olarak Kudüs ezgileri ile bilinen Grup Yürüyüş’ün konseri ile gece sona erecek. Bu gecede bilet satışlarından ürünlerin satılmasına, bağışlardan tüm sponsorlara kadar elde edilen bütün gelirler Gazze’ye gidecek. Hiçbirimizin yarına dair herhangi bir garantisi yok. Neyle sınanabiliriz, yarın neyle mücadele etmek zorunda kalabiliriz bilmiyoruz ama acıya, ama zulme, ama haksızlığa karşı mücadele etmek zorunda kalan hiçbir insanı yalnız bırakmamalıyız. Ben bu anlam destek sunan herkese teşekkür ediyor, 30 Aralık’ta gerçekleşecek olan gecemize tüm halkımızı davet ediyorum”
Van'da 30 Aralık Cumartesi günü Uygulama Oteli'nde Filistin yararına destek ve dayanışma gecesi düzenlenecek.

Organizasyonunu Van FM yönetimi tarafından yapılan gece ile ilgili lansman toplantısı düzenlendi.

Filistin gecesi ile ilgili ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Van FM çalışanları Vanlıları Filistin destek ve yardım dayanışma gecesine davet ettiler.

Van'da yayın yapan Van FM, tarafından yapılacak Filistin için destek ve dayanışma gecesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı..

Geceyle ilgili basın mensuplarına bilgi veren Van FM Program Sunucusu Mehmet Fatih Yılmaz, Filistin halkının yıllardır İsrail zulmü altında yaşam mücadelesi verdiğini belirterek, “En son 7 Ekim tarihinde beri Filistin halkının bir soykırımla karşı karşıya kaldı. Bu tarz gecelerin bizim için farklı ehemmiyetleri var. Birincisi yaşanan kaosa, yaşanan zulme duyarsız olmamak, onun için bir şeyler yapmak ve onun için mücadele etmek, ikincisi ise sosyolojik olarak haksızlıklar karşısında dik durmayı başaran bir toplum olma bilincini diri tutmaktır” dedi.

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, “Geçen süreç içerisinde birçok sektörden bize destek geldi. Valilik başta olmak üzere belediyeler, iş insanları, siyasetçiler, basın mensupları, 150’ye yakın sivil toplum kuruluşu ve esnaflardan bize destek geldi. Bu anlamda hepsine teşekkür ediyorum. O gecede sanattan, siyasetten, bürokrasiden insanların tek ses, tek nefes haykırması gerektiğine inanıyorum. 30 Aralık’ta düzenleyeceğimiz gecede Filistin’de yaşananları gün yüzüne serecek bir tiyatro oyunu olacak. Yine çocuklarımız orada Kudüs ezgileri söyleyecek ve onlarda kendi diliyle oradaki vahşeti, soykırımı dışarıya yansıtmaya gayret gösterecekler. Yine Filistin ile ilgili fotoğraf sergisinin gerçekleşeceği gecede, Filistin temalı ürünlerin satışının gerçekleştirileceği stantlar olacak. Son olarak Kudüs ezgileri ile bilinen Grup Yürüyüş’ün konseri ile gece sona erecek. Bu gecede bilet satışlarından ürünlerin satılmasına, bağışlardan tüm sponsorlara kadar elde edilen bütün gelirler Gazze’ye gidecek. Hiçbirimizin yarına dair herhangi bir garantisi yok. Neyle sınanabiliriz, yarın neyle mücadele etmek zorunda kalabiliriz bilmiyoruz ama acıya, ama zulme, ama haksızlığa karşı mücadele etmek zorunda kalan hiçbir insanı yalnız bırakmamalıyız. Ben bu anlam destek sunan herkese teşekkür ediyor, 30 Aralık’ta gerçekleşecek olan gecemize tüm halkımızı davet ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.