Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİN ANISINA MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Yaşam 03.03.2023 - 14:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 1360+ kez okundu.
 

VAN’DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİN ANISINA MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Van’ın merkez camisi olan ulu camide Kahramanmaraş merkezli depremde hayatlarını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okundu.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden “Deprem Şehitleri” için birçok şehirde Mevlid-i Şerif okutuldu. Kahramanmaraş’ta 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen; Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye ve Elazığ’da hissedilen iki büyük depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü depremde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için 19 Vakıflar Bölge Müdürlüğüne bağlı 65 il merkezinde 03 Mart 2023 tarihinde Cuma namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Deprem Şehitleri ruhuna dualar edildi. Bu kapsamda birçok ilin yanı sıra Van Merkez Ulu Camiinde de Cuma namazı öncesi mevlid okundu, vefat edenlere dualar edilerek yaralılara ise şifalar dilendi.
Van’ın merkez camisi olan ulu camide Kahramanmaraş merkezli depremde hayatlarını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okundu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden “Deprem Şehitleri” için birçok şehirde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kahramanmaraş’ta 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen; Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye ve Elazığ’da hissedilen iki büyük depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü depremde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için 19 Vakıflar Bölge Müdürlüğüne bağlı 65 il merkezinde 03 Mart 2023 tarihinde Cuma namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Deprem Şehitleri ruhuna dualar edildi.

Bu kapsamda birçok ilin yanı sıra Van Merkez Ulu Camiinde de Cuma namazı öncesi mevlid okundu, vefat edenlere dualar edilerek yaralılara ise şifalar dilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.