Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA DAKAF FUARINA YOĞUN İLGİ

Gündem 04.01.2024 - 21:45, Güncelleme: 08.01.2024 - 21:55 1979+ kez okundu.
 

VAN’DA DAKAF FUARINA YOĞUN İLGİ

Van’da Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda farklı sektör temsilcilerinin, bölgede bulunan üniversite öğrencileri ile buluşturulması amacıyla düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’24) açıldı.
Fuar, Expo Fuar Merkezi’nde "Yetenek Her Yerde" sloganıyla kamu ve özel sektör ile meslek odalarının işbirliğinde gerçekleştirildi. Fuara Van YYÜ Yanı sıra, Bitlis Eren, Muş Alparsan, Siirt, Hakkari ve Iğdır Üniversitelerin iş birliğiyle açılan fuara binlerce genç katılarak yoğun bir ilgi gösterdiler. Birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkân sağlayacak olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na katılım oldukça yoğundu. Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânları elde etti. Öğrenci ve mezunlar da firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkânları konularında birinci ağızdan bilgi aldıkları için çok faydalı bir fuar olduğunu belirttiler.
Van’da Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda farklı sektör temsilcilerinin, bölgede bulunan üniversite öğrencileri ile buluşturulması amacıyla düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’24) açıldı.

Fuar, Expo Fuar Merkezi’nde "Yetenek Her Yerde" sloganıyla kamu ve özel sektör ile meslek odalarının işbirliğinde gerçekleştirildi.

Fuara Van YYÜ Yanı sıra, Bitlis Eren, Muş Alparsan, Siirt, Hakkari ve Iğdır Üniversitelerin iş birliğiyle açılan fuara binlerce genç katılarak yoğun bir ilgi gösterdiler.

Birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkân sağlayacak olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na katılım oldukça yoğundu.

Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânları elde etti.

Öğrenci ve mezunlar da firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkânları konularında birinci ağızdan bilgi aldıkları için çok faydalı bir fuar olduğunu belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.