Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA 200 DUKKANIN YER ALDIĞI BUYUK HALK PAZARINDA YANGIN ÇIKTI

Yaşam 03.04.2023 - 16:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 1517+ kez okundu.
 

VAN’DA 200 DUKKANIN YER ALDIĞI BUYUK HALK PAZARINDA YANGIN ÇIKTI

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Büyük Halk Pazarı halk arasında Büyük Rus Pazarı olarak da bilinen ve yaklaşık 200 dükkanın yer aldığı işhanında yangın çıktı.
Sabah saatlerinde henüz neyden çıktığı bilinmeyen yangın çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahale ettiği yangında birçok iş yeri zarar gördü. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın itfaiye görevlilerinin yoğun mesaisiyle kontrol altına alındı. Görgü tanıklarına göre bir dükkânda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Esnaflar bayram üzere olduğu için bir çok esnaf yeni ürün getirdiklerini ve zararlarının çok büyük olduğunu ifade ettiler.
Van'ın İpekyolu ilçesindeki Büyük Halk Pazarı halk arasında Büyük Rus Pazarı olarak da bilinen ve yaklaşık 200 dükkanın yer aldığı işhanında yangın çıktı.

Sabah saatlerinde henüz neyden çıktığı bilinmeyen yangın çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahale ettiği yangında birçok iş yeri zarar gördü. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın itfaiye görevlilerinin yoğun mesaisiyle kontrol altına alındı.

Görgü tanıklarına göre bir dükkânda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esnaflar bayram üzere olduğu için bir çok esnaf yeni ürün getirdiklerini ve zararlarının çok büyük olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.