Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN POLİSİ KURBAN PAZARLARINDA SAHTE PARA HUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPTI

Yaşam 19.06.2023 - 13:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 1236+ kez okundu.
 

VAN POLİSİ KURBAN PAZARLARINDA SAHTE PARA HUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPTI

Van İl Emniyeti polis ekipleri kurbanlık hayvan pazarlarında dolandırılmamaları için hayvan tüccarlarını sahte para ve sahte iban hakkında bilgilendirme yaptı.
Van İl Emniyet Toplum Destekli polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla en çok sıcak paranın döndüğü hayvan pazarlarını gezip vatandaşları sahte para ve iban huşunda bilgilendirme yaptı. Van’ın Tuşba İlçesi Özalp yolu üzerinde bulunan hayvan pazarına giderek burada hayvan satıcıları veya hayvan alımı yapan vatandaşlara sahte para basılı broşür dağıtıp bilgilendirme yaptılar. Emniyet mensuplarının kendilerine bu tür sahtekârlıklara karşı uyardıkları ve bilgilendirdikleri için polislere teşekkür ettiler. Gülsüm Kahye TDP Polis Memuru: “TDP Şubesi olarak kurban bayramı öncesinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ve canlı paranın en çok döndüğü alan olan hayvan pazarında bulunuyoruz. Burada bulunan büyükbaş, küçükbaş hayvan satışı yapan vatandaşlarımızı sahte para konusunda nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirip, broşürler dağıtıyoruz. Özellikle parada bulunan şu alanda bulunan Atatürk portresi ve paranın kupür değerini belirten rakam bulunmaktadır. Burada filgram bulunuyor. Bu alana özellikle dikkat ediyoruz. Dokunduğumuzda parayı hissediyoruz. Ve kabartılı alanlar da mevcuttur. Bu da ayırt edici bir özelliktir. Sahte paralarda bunlar yoktur.” Dedi.
Van İl Emniyeti polis ekipleri kurbanlık hayvan pazarlarında dolandırılmamaları için hayvan tüccarlarını sahte para ve sahte iban hakkında bilgilendirme yaptı.

Van İl Emniyet Toplum Destekli polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla en çok sıcak paranın döndüğü hayvan pazarlarını gezip vatandaşları sahte para ve iban huşunda bilgilendirme yaptı.

Van’ın Tuşba İlçesi Özalp yolu üzerinde bulunan hayvan pazarına giderek burada hayvan satıcıları veya hayvan alımı yapan vatandaşlara sahte para basılı broşür dağıtıp bilgilendirme yaptılar.

Emniyet mensuplarının kendilerine bu tür sahtekârlıklara karşı uyardıkları ve bilgilendirdikleri için polislere teşekkür ettiler.

Gülsüm Kahye TDP Polis Memuru: “TDP Şubesi olarak kurban bayramı öncesinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ve canlı paranın en çok döndüğü alan olan hayvan pazarında bulunuyoruz. Burada bulunan büyükbaş, küçükbaş hayvan satışı yapan vatandaşlarımızı sahte para konusunda nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirip, broşürler dağıtıyoruz. Özellikle parada bulunan şu alanda bulunan Atatürk portresi ve paranın kupür değerini belirten rakam bulunmaktadır. Burada filgram bulunuyor. Bu alana özellikle dikkat ediyoruz. Dokunduğumuzda parayı hissediyoruz. Ve kabartılı alanlar da mevcuttur. Bu da ayırt edici bir özelliktir. Sahte paralarda bunlar yoktur.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.