Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN MASTERLER DERNEĞİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Spor 01.08.2023 - 17:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 9209+ kez okundu.
 

VAN MASTERLER DERNEĞİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Van’da 2013 yılında kurulan Masterler Derneği yönetimi kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Van Masterler Derneği geleceğin gençlerine örnek olmaya yol göstermeye ve destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yönetim değişikliğine giden masterler derneği, yeni başkanı ve yeni yönetimiyle Elite World Van Hotel de basınla bir araya geldi. Sporun önemli kentlerinden biri olan Van’da 2013 yılında kurulan Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koç, gençlere rol model olmanın yanı sıra destek olmak ve yol göstermek gibi önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti. Programda konuşan Van Masterler Derneği Başkanı İbrahim Koç, “Master, 10 yıl önce kurulan ve Antalya’da Mayıs ve Ekim ayında uluslararası futbol turnuvasına 10 yıldır katılım gösteren bir dernektir. Bu katılımda orada olduğumuz zaman bu memleketi ve bu şehri temsil ediyoruz. Yıllarca bu memlekete futbol anlamında ve Vanspor da forma giyerek hizmet ettik. Gençlerimizin bizden sonra spora devam etmeleri için bir dernek kurmaya hazırlanıyoruz, Van masterler Derneği sadece futboldan ve spordan ibaret değildir.  Bizim çok farklı çalışmalarımız ve projelerimiz oldu. Birlik ve beraberliğimizi hep devam ettirelim. Bu memleket hepimizindir.” Dedi. Van Masterler Basın Sözcüsü Rıdvan Can ise, “Van’ın yeni yönetiminde istişare toplantısı yapıp bir araya gelmek istedik. Bizim burada 10 yılı aşkın süredir Van Master Derneği Van da kuruldu. Zeki Yılmaz Başkanın öncülüğünde kurulan Van Master Derneğinde değişiklik oldu. Bizde yeni yönetimle birlikte bundan sonraki süreçte nasıl ilerleyeceğimize bakacağız. Van masterlerin temel amacı spora ve spor şehrine renk katmak, geleceğin gençlerine örnek olmak istiyoruz.” Toplantıya yeni yönetimde yer alan Barış Meriç, Rıdvan Can, Meriç Harman ve Can Polat katıldı.
Van’da 2013 yılında kurulan Masterler Derneği yönetimi kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Van Masterler Derneği geleceğin gençlerine örnek olmaya yol göstermeye ve destek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yönetim değişikliğine giden masterler derneği, yeni başkanı ve yeni yönetimiyle Elite World Van Hotel de basınla bir araya geldi.

Sporun önemli kentlerinden biri olan Van’da 2013 yılında kurulan Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koç, gençlere rol model olmanın yanı sıra destek olmak ve yol göstermek gibi önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti.

Programda konuşan Van Masterler Derneği Başkanı İbrahim Koç, “Master, 10 yıl önce kurulan ve Antalya’da Mayıs ve Ekim ayında uluslararası futbol turnuvasına 10 yıldır katılım gösteren bir dernektir. Bu katılımda orada olduğumuz zaman bu memleketi ve bu şehri temsil ediyoruz. Yıllarca bu memlekete futbol anlamında ve Vanspor da forma giyerek hizmet ettik. Gençlerimizin bizden sonra spora devam etmeleri için bir dernek kurmaya hazırlanıyoruz, Van masterler Derneği sadece futboldan ve spordan ibaret değildir.  Bizim çok farklı çalışmalarımız ve projelerimiz oldu. Birlik ve beraberliğimizi hep devam ettirelim. Bu memleket hepimizindir.” Dedi.

Van Masterler Basın Sözcüsü Rıdvan Can ise, “Van’ın yeni yönetiminde istişare toplantısı yapıp bir araya gelmek istedik. Bizim burada 10 yılı aşkın süredir Van Master Derneği Van da kuruldu. Zeki Yılmaz Başkanın öncülüğünde kurulan Van Master Derneğinde değişiklik oldu. Bizde yeni yönetimle birlikte bundan sonraki süreçte nasıl ilerleyeceğimize bakacağız. Van masterlerin temel amacı spora ve spor şehrine renk katmak, geleceğin gençlerine örnek olmak istiyoruz.”

Toplantıya yeni yönetimde yer alan Barış Meriç, Rıdvan Can, Meriç Harman ve Can Polat katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.