Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

TÜRKİYE’NİN EN KALİTELİ EĞİTİM MARKASI VAN’DA AÇILDI

Eğitim 13.03.2023 - 15:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 9763+ kez okundu.
 

TÜRKİYE’NİN EN KALİTELİ EĞİTİM MARKASI VAN’DA AÇILDI

Türkiye’nin en kaliteli eğitim markası Aydın Kurs, Van’da açıldı. 39 yıllık sınav tecrübesi ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile Aydın Kurs Van’da açıldı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Van Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Lokman Tekin, amaçlarının Van’da eğitim kalesi inşa etmek olduğunu belirterek, “Her seviyeye uygun sınıflarımız, özel ders kalitesinde birebir etütlerimiz, güçlü takip ve koçluk sistemi ve en iyi yayınları ile Aydın Kurs’u ilimizde açtık. Dilerim tüm öğrencilerimiz için hayırlı olur” dedi. Aydın Kurs’un Türkiye’nin en kaliteli eğitim markası olduğuna dikkat çeken Tekin, “Bizler bu minvalde 18-19 Mart’ta 5, 6,7, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik bursluluk sınavı hazırladık. Öğrencilerimiz bu sınava katılıp, başarı kapılarını aralayabilirler” ifadelerini kullandı. Sınıfların 16 ila 18 kişiden oluştuğunu belirten Tekin, “Öğrenciler kursumuza sınavla alınır. Sınıflarımız, son teknolojik imkanlarla donatılmış olup, eşit ağırlık gruplarımızda fen,  sayısal gruplarımızda ise sosyal dersleri verilir. YKS gruplarında TYT-AYT konuları, ortak programla bir arada işlenir. Etkinliklerin düzenlendiği kursumuzda öğrencilerimiz için yurt içi ve yurt dışı üniversite tanıtım fuarları düzenlenir. Bunun yanında üç haftada bir ‘Vip Tarama Sınavı, konuların ağırlığına sınav gruplarında her hafta, ara sınıflarda ise ayda bir deneme sınavları ve sınavlara bir aya kala ise Vip deneme sınavları yapılır” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin en kaliteli eğitim markası Aydın Kurs, Van’da açıldı. 39 yıllık sınav tecrübesi ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile Aydın Kurs Van’da açıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Van Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Lokman Tekin, amaçlarının Van’da eğitim kalesi inşa etmek olduğunu belirterek, “Her seviyeye uygun sınıflarımız, özel ders kalitesinde birebir etütlerimiz, güçlü takip ve koçluk sistemi ve en iyi yayınları ile Aydın Kurs’u ilimizde açtık. Dilerim tüm öğrencilerimiz için hayırlı olur” dedi.

Aydın Kurs’un Türkiye’nin en kaliteli eğitim markası olduğuna dikkat çeken Tekin, “Bizler bu minvalde 18-19 Mart’ta 5, 6,7, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik bursluluk sınavı hazırladık. Öğrencilerimiz bu sınava katılıp, başarı kapılarını aralayabilirler” ifadelerini kullandı.

Sınıfların 16 ila 18 kişiden oluştuğunu belirten Tekin, “Öğrenciler kursumuza sınavla alınır. Sınıflarımız, son teknolojik imkanlarla donatılmış olup, eşit ağırlık gruplarımızda fen,  sayısal gruplarımızda ise sosyal dersleri verilir. YKS gruplarında TYT-AYT konuları, ortak programla bir arada işlenir. Etkinliklerin düzenlendiği kursumuzda öğrencilerimiz için yurt içi ve yurt dışı üniversite tanıtım fuarları düzenlenir. Bunun yanında üç haftada bir ‘Vip Tarama Sınavı, konuların ağırlığına sınav gruplarında her hafta, ara sınıflarda ise ayda bir deneme sınavları ve sınavlara bir aya kala ise Vip deneme sınavları yapılır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.