Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

TALAY VE ARVAS AİLELERİNDEN YRP'YE KATILIM

Siyaset 27.03.2024 - 15:32, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:32 5022+ kez okundu.
 

TALAY VE ARVAS AİLELERİNDEN YRP'YE KATILIM

Edremit ilçesinde ikamet eden Talay ve Arvas ailesine mensup yaklaşık 600 kişi Yeniden Refah Partisine katıldı.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy seçim ofisine gelen Talay ve Arvas aileleri mensupları partiye katılım sağladılar. katılımlarını YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadıksoy İl Başkanı Mehmet Şahin ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Memet Bilici tarafından kabul edilerek hayırlı oslun dileklerinde bulundular. Sadıksoy seçime sayılı günler kala partilerine katıldıkalrı için hepsine ayrı, ayrı teşekkür etti.  
Edremit ilçesinde ikamet eden Talay ve Arvas ailesine mensup yaklaşık 600 kişi Yeniden Refah Partisine katıldı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy seçim ofisine gelen Talay ve Arvas aileleri mensupları partiye katılım sağladılar. katılımlarını YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadıksoy İl Başkanı Mehmet Şahin ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Memet Bilici tarafından kabul edilerek hayırlı oslun dileklerinde bulundular.

Sadıksoy seçime sayılı günler kala partilerine katıldıkalrı için hepsine ayrı, ayrı teşekkür etti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.