Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

SADIKSOY SEÇİM ÇALIŞMALARINDA ESNAF ZİYARETİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 28.03.2024 - 23:50, Güncelleme: 29.03.2024 - 00:09 4993+ kez okundu.
 

SADIKSOY SEÇİM ÇALIŞMALARINDA ESNAF ZİYARETİNE DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi (YRP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Sadıksoy, 31 Mart yerle seçimlerine sayılı günler kalırken vatandaşlarla görüşme ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yaptığı esnaf ziyareti ve sokakta yaptığı saha çalışmalarında görüştüğü vatandaşların sorunlarını dinleyen YRP Başkan Adayı Sadıksoy çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını ve kazanmaları için kendisine destek vermelerini talep etti. Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, “Uğradığımız pazar yerinin bomboş olması hasebiyle pazarcı esnaflarımızın, vatandaşın alım gücünün zayıflaması nedeniyle satışlarının düşmesi şikâyetleri ile karşılaştık. Esnafımızın, vatandaşlarımızın bir çok sorunları olduğunu her gittiğimiz yerlerde karşılaşmaktayız. Bütün bu sorunları çözüm odaklı ve projelerimizle çözeceğimizi belirtmek isterim. Tüm halkımıza bunu belirteyim ki 94 ruhunun yeniden canlanması için belediyelerin dürüst ve emin ellere geçmesi gerekir. Bunun çaresi Yeniden Refahlı Belediyelerin kazanmasıyla olur.”
Yeniden Refah Partisi (YRP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Sadıksoy, 31 Mart yerle seçimlerine sayılı günler kalırken vatandaşlarla görüşme ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Yaptığı esnaf ziyareti ve sokakta yaptığı saha çalışmalarında görüştüğü vatandaşların sorunlarını dinleyen YRP Başkan Adayı Sadıksoy çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını ve kazanmaları için kendisine destek vermelerini talep etti.

Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, “Uğradığımız pazar yerinin bomboş olması hasebiyle pazarcı esnaflarımızın, vatandaşın alım gücünün zayıflaması nedeniyle satışlarının düşmesi şikâyetleri ile karşılaştık. Esnafımızın, vatandaşlarımızın bir çok sorunları olduğunu her gittiğimiz yerlerde karşılaşmaktayız. Bütün bu sorunları çözüm odaklı ve projelerimizle çözeceğimizi belirtmek isterim. Tüm halkımıza bunu belirteyim ki 94 ruhunun yeniden canlanması için belediyelerin dürüst ve emin ellere geçmesi gerekir. Bunun çaresi Yeniden Refahlı Belediyelerin kazanmasıyla olur.”

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.