Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

KIŞIN ZORLUĞU KADAR EĞLENCELİ TARAFI DA VAR

Yaşam 29.01.2024 - 18:25, Güncelleme: 29.01.2024 - 18:32 2362+ kez okundu.
 

KIŞIN ZORLUĞU KADAR EĞLENCELİ TARAFI DA VAR

Kış mevsiminin zorlukları oldu kadar güzel yanları da vardır.
Kış mevsimi soğuk ve kar yağışıyla birlikte birçok yönden hayatı olumsuz etkilemektedir. Hastalıkların çoğalması, buzlanan yollarla ulaşım zorluğu, kapanan köy ve mahalle yolları, gibi olumsuz olarak vatandaşlar için kış zor geçmektedir. Kış mevsiminin zorlukları oldu kadar güzel yanları da vardır. Özellikle kayak sporunu sevenler için kayma fırsatı, bembeyaz örtüye bürünen doğa güzellikleri, kartopu oynamak gibi güzel yanları da vardır. Kırsal mahallede yaşayan gençler de kış aylarının gelmesiyle kendilerinin yaptıkları kızaklarla kayarak gönüllerince eğleniyorlar. Gevaş (Westan) ilçesinde de gençler kızak kayıyor ve kartpostallık manzara karşısında Kürtçe şarkılar söylüyor doyasıya eğleniyorlar.
Kış mevsiminin zorlukları oldu kadar güzel yanları da vardır.

Kış mevsimi soğuk ve kar yağışıyla birlikte birçok yönden hayatı olumsuz etkilemektedir. Hastalıkların çoğalması, buzlanan yollarla ulaşım zorluğu, kapanan köy ve mahalle yolları, gibi olumsuz olarak vatandaşlar için kış zor geçmektedir.

Kış mevsiminin zorlukları oldu kadar güzel yanları da vardır. Özellikle kayak sporunu sevenler için kayma fırsatı, bembeyaz örtüye bürünen doğa güzellikleri, kartopu oynamak gibi güzel yanları da vardır.

Kırsal mahallede yaşayan gençler de kış aylarının gelmesiyle kendilerinin yaptıkları kızaklarla kayarak gönüllerince eğleniyorlar.

Gevaş (Westan) ilçesinde de gençler kızak kayıyor ve kartpostallık manzara karşısında Kürtçe şarkılar söylüyor doyasıya eğleniyorlar.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.