Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

İSTANBUL KADIKÖY MEYDANINDAN 81 İL VAN TANITIM GÜNLERİ’NE DAVET

Yaşam 20.11.2023 - 20:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2386+ kez okundu.
 

İSTANBUL KADIKÖY MEYDANINDAN 81 İL VAN TANITIM GÜNLERİ’NE DAVET

Van Dernekler Federasyonu (VANFED)tarafından İstanbul Yenikapı’da 23-26 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’nin İstanbul Kadıköy meydanında basın lansmanı yapıldı.
Vanfed başkan ve yöneticileri Kadıköy meydanında kurdukları etkinlik alanında vatandaşları 23-26 Kasım 2023 tarihinde Yenikapı etkinlik alanında yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’ne davet etti. Davet ve basın lansman etkinliği halk oyunlarıyla başladı. Kurulan stantta keledoş, Kürt köftesi, ecem köftesi, etli pazı sarması, Van balığı, tandır ekmeği, bal, ceviz gibi Van Yöresel yemek ve ürünler tanıtıldı. Meydanda bulunanlara ayran aşı ile Van helvası ikram edildi. Van kedisinin de yer aldığı etkinlikte görenleri kendine hayran bıraktı. VANFED Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yağız, "Çok ciddi bir katılım var. 'Her Vanlı bir komşusunu alsın gelsin' sloganıyla tüm halkımızı, 81 ildeki halkımızı 23-26 Kasım tarihleri arasında Yenikapı'da yapacağımız muhteşem şölenimize bekliyoruz. Orada tarihimizi, kültürümüzü ve gastronomimizi en güzel şekilde tanıtacağız. Muhteşem bir program yapacağız. Herkesi bekliyoruz" dedi.
Van Dernekler Federasyonu (VANFED)tarafından İstanbul Yenikapı’da 23-26 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’nin İstanbul Kadıköy meydanında basın lansmanı yapıldı.

Vanfed başkan ve yöneticileri Kadıköy meydanında kurdukları etkinlik alanında vatandaşları 23-26 Kasım 2023 tarihinde Yenikapı etkinlik alanında yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’ne davet etti.

Davet ve basın lansman etkinliği halk oyunlarıyla başladı. Kurulan stantta keledoş, Kürt köftesi, ecem köftesi, etli pazı sarması, Van balığı, tandır ekmeği, bal, ceviz gibi Van Yöresel yemek ve ürünler tanıtıldı.

Meydanda bulunanlara ayran aşı ile Van helvası ikram edildi. Van kedisinin de yer aldığı etkinlikte görenleri kendine hayran bıraktı.

VANFED Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yağız, "Çok ciddi bir katılım var. 'Her Vanlı bir komşusunu alsın gelsin' sloganıyla tüm halkımızı, 81 ildeki halkımızı 23-26 Kasım tarihleri arasında Yenikapı'da yapacağımız muhteşem şölenimize bekliyoruz. Orada tarihimizi, kültürümüzü ve gastronomimizi en güzel şekilde tanıtacağız. Muhteşem bir program yapacağız. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.