Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

GÜRPINAR 580 DEPREMZEDE AİLEYİ MİSAFİR EDİYOR

Yaşam 15.02.2023 - 18:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2130+ kez okundu.
 

GÜRPINAR 580 DEPREMZEDE AİLEYİ MİSAFİR EDİYOR

Van’ın Gürpınar ilçesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 580 aileyi misafir ediyor.
Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki öğretmenevinde misafir edilen aileleri ziyaret etti. Burada ailelerle görüşen Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Tanış daha sonra farklı mahallelerde yakınlarının yanına yerleşen depremzede aileleri ziyaret etti. Aileler ve çocuklarıyla yakından ilgilen Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Tanış, devletin tüm imkan ve kabiliyetinin deprem bölgesi ve depremzedeler için seferber edildiğini söylediler.
Van’ın Gürpınar ilçesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 580 aileyi misafir ediyor.

Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki öğretmenevinde misafir edilen aileleri ziyaret etti.

Burada ailelerle görüşen Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Tanış daha sonra farklı mahallelerde yakınlarının yanına yerleşen depremzede aileleri ziyaret etti.

Aileler ve çocuklarıyla yakından ilgilen Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Tanış, devletin tüm imkan ve kabiliyetinin deprem bölgesi ve depremzedeler için seferber edildiğini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.