Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

BERGE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR

Siyaset 06.03.2024 - 19:15, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:18 7696+ kez okundu.
 

BERGE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR

İpekyolu İlçesi’ne aday gösterildiği günden bu yana seçim çalışmalarını aralıksız devam eden İsa Berge kazanma yolunda emin adımlarla yürüyor.
Ak Parti İpekyolu İlçe Belediye Başkan Adayı Berge, seçimlere sayılı günler kala esnaf mahalle sakinlerini ve STK’ları bir, bir geziyor projeleri hakkında bilgi veriyor. Başkan Adayı Berge en son adresi S.S. 31 No'lu Servis Araçları Kooperatifi ile S.S Van Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Berge ziyaretinde gösterdikleri alakalarından ötürü kooperatif çalışanlarına ve yönetimine ayrı, ayrı teşekkür ederek, bol kazançlar diledi.
İpekyolu İlçesi’ne aday gösterildiği günden bu yana seçim çalışmalarını aralıksız devam eden İsa Berge kazanma yolunda emin adımlarla yürüyor.

Ak Parti İpekyolu İlçe Belediye Başkan Adayı Berge, seçimlere sayılı günler kala esnaf mahalle sakinlerini ve STK’ları bir, bir geziyor projeleri hakkında bilgi veriyor.

Başkan Adayı Berge en son adresi S.S. 31 No'lu Servis Araçları Kooperatifi ile S.S Van Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Berge ziyaretinde gösterdikleri alakalarından ötürü kooperatif çalışanlarına ve yönetimine ayrı, ayrı teşekkür ederek, bol kazançlar diledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.