Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

BAŞKAN TAKİS GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Dünya 09.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 09.01.2024 - 13:53 7803+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAKİS GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Van İpekyolu Belediye Başkanı Bağımsız Adayı ve Fekiyi Teyran Dernek Başkanı Muhammed Takis basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü'nü kutladı.
Van'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Takis 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü'nü kutladığını basının kentin ileriye gitmesinde en önemli mihenk taşları en önemli görev sahipleri oldujklarını belirtti. Van'ın özellikle de bir çok şehirden nüfusu daha kalabalık olan İpekyolu İlçesi'nin daha yaşanılır bir hale getirmek bir çok sorunlarının olduğunu ve bunların çözümü için bu yola çıktığını belirtti. Medyanın dolayısıyle de basın mensuplarının görevleri icabı şehirlerin her türlü sorunlarını dile getirdiklerini ve çözüm için yolların bulunması için çaba sarf eden emktar insanlar olduğunu vurguladı. Başkan adayı Takis daha sonra bütün gazetecilerin gününü kutlayarak başarılar ve hayırlı çalışmlar yapmaları dileğinde bulundu.
Van İpekyolu Belediye Başkanı Bağımsız Adayı ve Fekiyi Teyran Dernek Başkanı Muhammed Takis basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü'nü kutladı.

Van'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Takis 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü'nü kutladığını basının kentin ileriye gitmesinde en önemli mihenk taşları en önemli görev sahipleri oldujklarını belirtti.

Van'ın özellikle de bir çok şehirden nüfusu daha kalabalık olan İpekyolu İlçesi'nin daha yaşanılır bir hale getirmek bir çok sorunlarının olduğunu ve bunların çözümü için bu yola çıktığını belirtti.

Medyanın dolayısıyle de basın mensuplarının görevleri icabı şehirlerin her türlü sorunlarını dile getirdiklerini ve çözüm için yolların bulunması için çaba sarf eden emktar insanlar olduğunu vurguladı.

Başkan adayı Takis daha sonra bütün gazetecilerin gününü kutlayarak başarılar ve hayırlı çalışmlar yapmaları dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.