Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

BAŞKAN SAY SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ YOĞUN KATILIMLA AÇTI

Siyaset 24.02.2024 - 18:39, Güncelleme: 24.02.2024 - 18:39 8766+ kez okundu.
 

BAŞKAN SAY SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ YOĞUN KATILIMLA AÇTI

Edremit Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı ismail Say seçim koordinasyon merkezi açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.
31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları da çalışmalarına hız verdi. Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarının seçim ofislerini bir, bir açılışını gerçekleştiryor. Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say seçim koordinasyon merkezi yapılan törenle açlışı yapıldı. İpekyolu caddesi üzerinde eski YSE karşısıın açılan seçim koordinasyon merkezi  açlışına Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Abdulahat Arvas Van il Başkanı Emre Güray eski Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ve çok sayıda partililer katıldı. Açılıştan önce konuşan Başkan Say;  2019-2024 arasında belediye başkanı olarak görev yaptığını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve il teşkilatının onayıyla kendisine yeniden adaylık görevi verildiğini ifade eden Başkan Say, "Görev verildikten hemen sonra saha çalışmalarına başladık. Bugün Van'ın en büyük seçim koordinasyon merkezini açmanın mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. 2019 yılında belediyeyi devralırken ilçenin 40 yıla yakın alt ve üstyapı gibi birçok sorunu vardı. Geçen 5 yıl içerisinde en önemli sorunların geneline el attık ve nihayete erdirdik. 21. yüzyılda kanalizasyonu olmayan bir Edremit devralmıştık. Bunun da yüzde 80'ine yakınını bitirmiş olduk. Bir taraftan doğa harikası Van Gölü'ne nazırken yılların biriken sorunları vardı. İnşallah siz kıymetli halkımızın desteğiyle 2024 ve 2029 arası Edremit'i ve Van'ı şaha kaldıracağız" dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise 13 ilçeyi kazandıkalrı ve büyükşehir ile beraber hükümetin gücü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle  çözemeyecekleri sorun kalmayacağını dile getirdi. kopnuşmaların ardından Edremit halkının büyük ilgi gösterdiği seçim koordinasyon merkezinin kurdelesi, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Belediye Başkanı İsmail Say ve teşkilat üyeleriiyle birlikte kesildi.  
Edremit Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı ismail Say seçim koordinasyon merkezi açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları da çalışmalarına hız verdi. Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarının seçim ofislerini bir, bir açılışını gerçekleştiryor.

Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say seçim koordinasyon merkezi yapılan törenle açlışı yapıldı.

İpekyolu caddesi üzerinde eski YSE karşısıın açılan seçim koordinasyon merkezi  açlışına Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Abdulahat Arvas Van il Başkanı Emre Güray eski Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ve çok sayıda partililer katıldı.

Açılıştan önce konuşan Başkan Say;  2019-2024 arasında belediye başkanı olarak görev yaptığını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve il teşkilatının onayıyla kendisine yeniden adaylık görevi verildiğini ifade eden Başkan Say, "Görev verildikten hemen sonra saha çalışmalarına başladık. Bugün Van'ın en büyük seçim koordinasyon merkezini açmanın mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. 2019 yılında belediyeyi devralırken ilçenin 40 yıla yakın alt ve üstyapı gibi birçok sorunu vardı. Geçen 5 yıl içerisinde en önemli sorunların geneline el attık ve nihayete erdirdik. 21. yüzyılda kanalizasyonu olmayan bir Edremit devralmıştık. Bunun da yüzde 80'ine yakınını bitirmiş olduk. Bir taraftan doğa harikası Van Gölü'ne nazırken yılların biriken sorunları vardı. İnşallah siz kıymetli halkımızın desteğiyle 2024 ve 2029 arası Edremit'i ve Van'ı şaha kaldıracağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise 13 ilçeyi kazandıkalrı ve büyükşehir ile beraber hükümetin gücü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle  çözemeyecekleri sorun kalmayacağını dile getirdi.

kopnuşmaların ardından Edremit halkının büyük ilgi gösterdiği seçim koordinasyon merkezinin kurdelesi, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Belediye Başkanı İsmail Say ve teşkilat üyeleriiyle birlikte kesildi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.