Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AYHAN KAYATÜRK VAN İÇİN PROJELERİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

28.11.2023 - 14:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2351+ kez okundu.
 

AYHAN KAYATÜRK VAN İÇİN PROJELERİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Ayhan Kayatürk basın mensuplarıyla bir araya gelerek Van için projelerini anlattı.
İller bankasında görev yaptığından Van’ın her noktasında ve ilçesinde hizmetlerinin olduğunu belirten Kayatürk, “Belediyelerin en önemli işlerinden olan içme suyu, alt yapı, kanal, terminal binası, hizmet binaları gibi belediyelerimizin yaptığı bütün hizmetlerde benim imzam, çalışmalarım ve emeğim var. Çok ciddi bir tecrübem var. 58 belediye yönetiyorum. Büyükşehir başta olmak üzere bütün belediyelerimizle müşterek yaptığımız işler var. Dolayısıyla belediye ve belediyeciliği iyi biliyorum.” dedi. Van’ı çok iyi bildiğini, onun için bu kutsal göreve aday olduğunu ve bu işi de layığıyla yapacağına inandığını belirten Kayatürk, şunları söyledi: “Diğer aday adayı olan arkadaşların da Van’ı marka şehir yapmak için hazırladığı projeleri vardır. Bizim hedefimiz Van’ı marka şehir yapmak. Hep beraber Van’ı kalkındıracağız. Van çok güzel bir yer. Van potansiyeli olan bir ilimiz. Eğer Van kalkınırsa Van’ın ilçeleri ve çevre iller ile beraber kalkınacağız. Bunlarla beraber kalkınırsak doğu kalkınmış olacak. Eğer Van’da bir şeyler yaparsak, büyükşehir belediyesini alırsak, merkezi yönetimimiz de buraya teşvik ve yatırmalarını yönlendirirse bu durum bizi çok daha iyi bir noktaya götürecek. Bizim hedefimiz Van. Van’da aramızda bir belediye başkanı çıkarmamız lazım. Kayyumlar belediyede önemli işler yapıyor ancak bu hizmetler için aramızda bir belediye başkanı seçmemiz lazım. Belediye başkanının risk alması lazımdır. Benim hedefim 2 dönem üst üste belediye başkanlığın yapmak. Çünkü eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız, bir dönem buna yeterli olmayabilir. 2 dönemde şehri marka şehir ve bütün güzel hizmetlerle buluştuğu bir şehir haline getirmemiz lazım. Onun için Allah’ın izni ile gelirsek vatandaşlarımızdan, hemşehrilerimizden, Vanlılardan ikinci bir dönem daha isteyeceğiz. Zaten birinci dönemde ortaya koyacağımız proje ve çalışmalar bize ikinci dönemin de kapılarını aralayacaktır.” Kayatürk, belediye başkanı olması halinde hayata geçireceği projeler hakkında bir sunum da gerçekleştirdi.
Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Ayhan Kayatürk basın mensuplarıyla bir araya gelerek Van için projelerini anlattı.

İller bankasında görev yaptığından Van’ın her noktasında ve ilçesinde hizmetlerinin olduğunu belirten Kayatürk, “Belediyelerin en önemli işlerinden olan içme suyu, alt yapı, kanal, terminal binası, hizmet binaları gibi belediyelerimizin yaptığı bütün hizmetlerde benim imzam, çalışmalarım ve emeğim var. Çok ciddi bir tecrübem var. 58 belediye yönetiyorum. Büyükşehir başta olmak üzere bütün belediyelerimizle müşterek yaptığımız işler var. Dolayısıyla belediye ve belediyeciliği iyi biliyorum.” dedi.

Van’ı çok iyi bildiğini, onun için bu kutsal göreve aday olduğunu ve bu işi de layığıyla yapacağına inandığını belirten Kayatürk, şunları söyledi: “Diğer aday adayı olan arkadaşların da Van’ı marka şehir yapmak için hazırladığı projeleri vardır. Bizim hedefimiz Van’ı marka şehir yapmak. Hep beraber Van’ı kalkındıracağız. Van çok güzel bir yer. Van potansiyeli olan bir ilimiz. Eğer Van kalkınırsa Van’ın ilçeleri ve çevre iller ile beraber kalkınacağız. Bunlarla beraber kalkınırsak doğu kalkınmış olacak. Eğer Van’da bir şeyler yaparsak, büyükşehir belediyesini alırsak, merkezi yönetimimiz de buraya teşvik ve yatırmalarını yönlendirirse bu durum bizi çok daha iyi bir noktaya götürecek. Bizim hedefimiz Van. Van’da aramızda bir belediye başkanı çıkarmamız lazım. Kayyumlar belediyede önemli işler yapıyor ancak bu hizmetler için aramızda bir belediye başkanı seçmemiz lazım. Belediye başkanının risk alması lazımdır. Benim hedefim 2 dönem üst üste belediye başkanlığın yapmak. Çünkü eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız, bir dönem buna yeterli olmayabilir. 2 dönemde şehri marka şehir ve bütün güzel hizmetlerle buluştuğu bir şehir haline getirmemiz lazım. Onun için Allah’ın izni ile gelirsek vatandaşlarımızdan, hemşehrilerimizden, Vanlılardan ikinci bir dönem daha isteyeceğiz. Zaten birinci dönemde ortaya koyacağımız proje ve çalışmalar bize ikinci dönemin de kapılarını aralayacaktır.”

Kayatürk, belediye başkanı olması halinde hayata geçireceği projeler hakkında bir sunum da gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.