Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AK PARTİDEN BAZI İSMLER İSTİFA EDEREK YRP’YE KATILDILAR

Siyaset 07.02.2024 - 20:40, Güncelleme: 07.02.2024 - 21:18 10791+ kez okundu.
 

AK PARTİDEN BAZI İSMLER İSTİFA EDEREK YRP’YE KATILDILAR

Van'da AK Parti'nin eski ilçe başkanı ve eski belediye başkanı partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.
Van’ın Gevaş ilçe belediye başkan aday adayı olan iki isim eski ilçe başkanı Bedirhan Erdem ile eski belediye başkanı Nazmi Sezer partisinden istifa ettiler. Gevaş İlçesi AK Parti kurucu üyesi olan Erdem ve Sezer beraberinde bazı kişiler de AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisine katıldı. Erdem ve sezer Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığında başkan Naif Şabu, üyeliklerini kabul edip parti rozetini taktı.
Van'da AK Parti'nin eski ilçe başkanı ve eski belediye başkanı partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

Van’ın Gevaş ilçe belediye başkan aday adayı olan iki isim eski ilçe başkanı Bedirhan Erdem ile eski belediye başkanı Nazmi Sezer partisinden istifa ettiler.

Gevaş İlçesi AK Parti kurucu üyesi olan Erdem ve Sezer beraberinde bazı kişiler de AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisine katıldı.

Erdem ve sezer Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığında başkan Naif Şabu, üyeliklerini kabul edip parti rozetini taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.