Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ARVAS PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Siyaset 08.02.2024 - 19:43, Güncelleme: 08.02.2024 - 19:43 11078+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ARVAS PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Ak Parti’den ayrılarak Yeniden Refah Partisine geçti.
Bahçesaray ilçesi mevcut belediye başkanı olan Meki Arvas AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde aday gösterilmeyerek kendisine vefasızlık yapıldığını söyleyen Arvas, '2019 seçimlerinde Bahçesaray'da biz yüzde 65,48 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yine yüzde 60 civarında oy aldık. Bugün bizim halimiz 13 ilçede propaganda meselesi yapılıyor. Bize haksızlık ve vefasızlık yapıldı. Halkımız yuvamız olan Yeniden Refah Partisi'ne geçmemizi istedi. Bizde baba ocağımıza döndük' dedi. Halihazırda Bahçesaray belediye başkanı olan Meki Arvas 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Bahçesaray Belediye Başkanı adayı oldu.
Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Ak Parti’den ayrılarak Yeniden Refah Partisine geçti.

Bahçesaray ilçesi mevcut belediye başkanı olan Meki Arvas AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerde aday gösterilmeyerek kendisine vefasızlık yapıldığını söyleyen Arvas, '2019 seçimlerinde Bahçesaray'da biz yüzde 65,48 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yine yüzde 60 civarında oy aldık. Bugün bizim halimiz 13 ilçede propaganda meselesi yapılıyor. Bize haksızlık ve vefasızlık yapıldı. Halkımız yuvamız olan Yeniden Refah Partisi'ne geçmemizi istedi. Bizde baba ocağımıza döndük' dedi.

Halihazırda Bahçesaray belediye başkanı olan Meki Arvas 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Bahçesaray Belediye Başkanı adayı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.