Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VANSPOR AS BAŞKANI TEMEL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Spor 17.09.2023 - 13:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 8696+ kez okundu.
 

VANSPOR AS BAŞKANI TEMEL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Vanspor Futbol Kulübü (FK) As Başkanı Erol Temel, kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Van’da bir otelde düzenlenen akşam yemeğinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Vanspor FK As Başkanı Erol Temel, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantının asıl amacının gazetecileri tanımak ve onlarla bazı konularda istişarede bulunmak olduğunu ifade eden Temel, “Uzun zamandır böyle bir program düşünüyorduk. Ancak kısmet bugüneymiş, Sizlerle bir arada olmak ve sizlerin fikirlerini almak benim için önemli. Bu anlamda toplantımıza icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  Vanspor'un üç maçını alarak iyi bir başlangıç yaptığına vurgu yapan Temel, "Bu başarının herkes tarafından görülmesşi gerekir. Vanspor, hepimizin ortak paydasıdır. Üç maçını almasıan rağmen Vanspor'un hak ettiği iilgiyi ne yazıkki şuanda şehirde göremiyorum. Bizim bu saatten sonra ortak paydamız olan Vanspor için bir olmamız ve takımımızı desteklememiz gerekir. Hepimiz Van için Vanspor için birlik olmalıyız" ifadelerini kullandı.   Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Temel, herkesi Vanspor'a destek sunmaya davet etti.
Vanspor Futbol Kulübü (FK) As Başkanı Erol Temel, kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Van’da bir otelde düzenlenen akşam yemeğinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Vanspor FK As Başkanı Erol Temel, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplantının asıl amacının gazetecileri tanımak ve onlarla bazı konularda istişarede bulunmak olduğunu ifade eden Temel, “Uzun zamandır böyle bir program düşünüyorduk. Ancak kısmet bugüneymiş, Sizlerle bir arada olmak ve sizlerin fikirlerini almak benim için önemli. Bu anlamda toplantımıza icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 Vanspor'un üç maçını alarak iyi bir başlangıç yaptığına vurgu yapan Temel, "Bu başarının herkes tarafından görülmesşi gerekir. Vanspor, hepimizin ortak paydasıdır. Üç maçını almasıan rağmen Vanspor'un hak ettiği iilgiyi ne yazıkki şuanda şehirde göremiyorum. Bizim bu saatten sonra ortak paydamız olan Vanspor için bir olmamız ve takımımızı desteklememiz gerekir. Hepimiz Van için Vanspor için birlik olmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Temel, herkesi Vanspor'a destek sunmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.