Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

BAŞKAN SEZER, ‘HAYAL DEDİKLERİ GERÇEK OLDU’ DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK’

Yaşam 09.03.2024 - 18:44, Güncelleme: 09.03.2024 - 18:51 2166+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEZER, ‘HAYAL DEDİKLERİ GERÇEK OLDU’ DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK’

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yarım kalan projeler hakkında açıklama yaparak, "Bu dönem bütün mahalleleri doğalgazla buluşturacaklarını belirtti.
Başkan Sezer, Gevaş’ın Sesi Televizyonu’nun konuğu oldu. Yusuf İdiz'in hazırlayıp sunduğu 'Artos’un gölgesinde ne var ne yok? Programına katılan Sezer, 5 yıllık hizmetleri anlatarak, yeni dönemde de yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. En büyük projelerinden biri olan doğalgazı hayal olarak görülen ve başlangıçta inanılmaz gelen bir proje olduğunu belirten Sezer, şimdi ise bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Sezer, doğalgazın ilçenin birçok yerine getirildiğini ancak bazı çevrelerin çamur atmak için eleştirdiğini dile getirdi. Sezer, "Doğalgaz belli bir periyodik olarak AKSA'nın prosedürüne göre yürüyor. Şu ana kadar yüzde 65'ini tamamladık. Yaklaşık 2 bin ev doğalgaz kullanıyor. İnşallah bir yıl içerisinde doğalgazsız ev kalmayacak. Ve durumu iyi olmayan ailelerin doğalgaz tesisatını biz döşeyeceğiz. Yaklaşık 300 ihtiyaç sahibi ailenin evin tesisatını biz çekeceğiz. Hayal olarak görülen doğalgaz elbette her yere, her eve aynı anda götürmek mümkün olmuyor. Biz bu hayali gerçekleştirdik" dedi. “DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK” Başkan Sezer, yeni dönemde doğalgaz çalışmalarının devam edeceğini ve bütün mahallelere doğalgaz hattının çekilmiş olacağını belirtti. Ayrıca, kilit taşı fabrikasının kurulduğunu ve bu sayede her köy ve mahalle arasındaki yolların kilit taşıyla döşendiğini ifade eden Sezer ayrıca, sahil yolu ve parkı gibi projelerin tamamlandığında Gevaş'a önemli bir dinlenme yeri kazandırılacağını vurguladı. Sezer, gençler için spor tesisleri ve gençlik merkezi gibi projelerin de tamamlandığını ve hükümetin desteğiyle Gevaş halkına sunduklarını dile getirdi. “10 BİN OY ALACAĞIZ” Gevaş Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti adayı olan Sezer, seçimde yaklaşık 10 bin oy alacaklarını ifade ederek, "Halkın bize teveccühü çoktur. Biz bu dönemde Gevaş halkı için elimizden geleni yapacağız. En büyük sorunu olan işsizliği bitirmek için çabalıyoruz. Tekstil fabrikasını getirdik. Yeni dönemde de başka firmalar getirmek suretiyle Gevaş gençleri için istihdam sağlayacak adımları atacağız. Tüm yalan iddialara ve karalamalara rağmen halk bize inanıyor ve teşekkür ediyorlar" şeklinde konuştu.
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yarım kalan projeler hakkında açıklama yaparak, "Bu dönem bütün mahalleleri doğalgazla buluşturacaklarını belirtti.

Başkan Sezer, Gevaş’ın Sesi Televizyonu’nun konuğu oldu. Yusuf İdiz'in hazırlayıp sunduğu 'Artos’un gölgesinde ne var ne yok? Programına katılan Sezer, 5 yıllık hizmetleri anlatarak, yeni dönemde de yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. En büyük projelerinden biri olan doğalgazı hayal olarak görülen ve başlangıçta inanılmaz gelen bir proje olduğunu belirten Sezer, şimdi ise bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Sezer, doğalgazın ilçenin birçok yerine getirildiğini ancak bazı çevrelerin çamur atmak için eleştirdiğini dile getirdi. Sezer, "Doğalgaz belli bir periyodik olarak AKSA'nın prosedürüne göre yürüyor. Şu ana kadar yüzde 65'ini tamamladık. Yaklaşık 2 bin ev doğalgaz kullanıyor. İnşallah bir yıl içerisinde doğalgazsız ev kalmayacak. Ve durumu iyi olmayan ailelerin doğalgaz tesisatını biz döşeyeceğiz. Yaklaşık 300 ihtiyaç sahibi ailenin evin tesisatını biz çekeceğiz. Hayal olarak görülen doğalgaz elbette her yere, her eve aynı anda götürmek mümkün olmuyor. Biz bu hayali gerçekleştirdik" dedi.
“DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK”
Başkan Sezer, yeni dönemde doğalgaz çalışmalarının devam edeceğini ve bütün mahallelere doğalgaz hattının çekilmiş olacağını belirtti. Ayrıca, kilit taşı fabrikasının kurulduğunu ve bu sayede her köy ve mahalle arasındaki yolların kilit taşıyla döşendiğini ifade eden Sezer ayrıca, sahil yolu ve parkı gibi projelerin tamamlandığında Gevaş'a önemli bir dinlenme yeri kazandırılacağını vurguladı. Sezer, gençler için spor tesisleri ve gençlik merkezi gibi projelerin de tamamlandığını ve hükümetin desteğiyle Gevaş halkına sunduklarını dile getirdi.

“10 BİN OY ALACAĞIZ”
Gevaş Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti adayı olan Sezer, seçimde yaklaşık 10 bin oy alacaklarını ifade ederek, "Halkın bize teveccühü çoktur. Biz bu dönemde Gevaş halkı için elimizden geleni yapacağız. En büyük sorunu olan işsizliği bitirmek için çabalıyoruz. Tekstil fabrikasını getirdik. Yeni dönemde de başka firmalar getirmek suretiyle Gevaş gençleri için istihdam sağlayacak adımları atacağız. Tüm yalan iddialara ve karalamalara rağmen halk bize inanıyor ve teşekkür ediyorlar" şeklinde konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
RERGENC
(09.03.2024 21:11 - #245)
4646 sayılı dogalgaz piyasası kanuna göre doğal gaz hizmetlerini Enerji Bakanlığı yürütmektedir. ilcemizde yapılan doğalgaz hizmetinden Gevaş Belediyesinin talepten baska hiç bir ilgi ve alakası yoktur. 4646 sayılı doğalgaz piyasası kanununun 4.4. Maddesi gereğince Doğal Gaz Piyasası Kurulundan dağıtım lisansı alan şirket, yetki aldığı şehirdeki belediye veya belediye şirketini sermaye şartı olmadan, ortak olmaya davet etmek zorundadır.Belediyemizin bu ortaklık payını alıp almadığı muamma iken,Gevastaki doğalgaz hizmetini Belediyece yapıldığı haberleri tamamen algıdan ibaret olup,Enerji bakanlığınca yapılan bu hizmet üzerinden saf temiz Gevaş Halkından oy devşirmekten ibarettir.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.