Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

ELİTE WORLD VAN HOTEL, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Gündem 10.01.2024 - 12:17, Güncelleme: 10.01.2024 - 12:38 2662+ kez okundu.
 

ELİTE WORLD VAN HOTEL, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Van'ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını ağırladı.
Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Elite World Van Hotel yöneticileri, basın mensuplarının gününü kutladı. Van'ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' çerçevesinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Otel Müdürü Oktay Aksoy gazetecilik mesleğinin önemine değindi ve başarılar diledi. Otelde düzenlenen programda gazetecilerle bir araya gelen Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Otel Yiyecek ve İçecek Müdürü Hakan Avcı ve Satın Alma Müdürü Necdet Karataş, basın mensuplarının gününü kutladı. Elite Wolrd Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade ederek, "Yoplumun gözü kulağı ve sesi olan gazeteciler her türlü zorluğa karşı yorulmadan çekinmeden, gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan siz basın mensuplarımızın emeği çok büyük. İlimizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Elite World Van Hoteli olarak kapımız her zaman sizlere açıktır" dedi. kendilerini bu öenmli günde davet edip ağırladığı için Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve tüm otel çalışanlarına teşekkür ettile
Van'ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını ağırladı.

Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Elite World Van Hotel yöneticileri, basın mensuplarının gününü kutladı.

Van'ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' çerçevesinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Otel Müdürü Oktay Aksoy gazetecilik mesleğinin önemine değindi ve başarılar diledi. Otelde düzenlenen programda gazetecilerle bir araya gelen Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Otel Yiyecek ve İçecek Müdürü Hakan Avcı ve Satın Alma Müdürü Necdet Karataş, basın mensuplarının gününü kutladı. Elite Wolrd Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade ederek, "Yoplumun gözü kulağı ve sesi olan gazeteciler her türlü zorluğa karşı yorulmadan çekinmeden, gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan siz basın mensuplarımızın emeği çok büyük. İlimizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Elite World Van Hoteli olarak kapımız her zaman sizlere açıktır" dedi.

kendilerini bu öenmli günde davet edip ağırladığı için Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve tüm otel çalışanlarına teşekkür ettile

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.