Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

ARVAS SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

Sağlık 26.02.2024 - 17:58, Güncelleme: 26.02.2024 - 20:57 4446+ kez okundu.
 

ARVAS SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları hem vatandaşlarla görüşebilme imkanı sağlaması hem de seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla ofislerini açıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abduahat Arvas törenle seöşm kordinasyoın merkezinin açılışını gerçekleştirdi. İpekyolu ilçesi Kazım karabekir Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışına partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas " Allah nasip ederse 31 Mart'ta güzel sonuç alacağız. sahada bunu görüyoruz. Sahanın bu güveni bu öutluluğu görüyoruz. şunu diyebilirim ki 24 tane projemizle birlikta Van'ı şahlandıracağız Allah'ın izniyle. 13 tane ilçemizle birlikte. Bu porejeler Mega projelerdir.Bu projeler belediyeler imkanıyla yapılacak projelerdir." dedi.  
Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları hem vatandaşlarla görüşebilme imkanı sağlaması hem de seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla ofislerini açıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abduahat Arvas törenle seöşm kordinasyoın merkezinin açılışını gerçekleştirdi. İpekyolu ilçesi Kazım karabekir Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışına partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas " Allah nasip ederse 31 Mart'ta güzel sonuç alacağız. sahada bunu görüyoruz. Sahanın bu güveni bu öutluluğu görüyoruz. şunu diyebilirim ki 24 tane projemizle birlikta Van'ı şahlandıracağız Allah'ın izniyle. 13 tane ilçemizle birlikte. Bu porejeler Mega projelerdir.Bu projeler belediyeler imkanıyla yapılacak projelerdir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.