Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

.

Siyaset 25.03.2024 - 11:01, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:01 5257+ kez okundu.
 

.

Van’ın en renkli simalarından siyasetçi Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan Adayı İdris Ahi yaptığı mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Her seçimde aday olan geçtiğimiz genel seçimde de milletvekili bağımsız aday olan Ahi, bu seçimin ardından da bir diğer hedefinin Cumhurbaşkanlığı için aday olacağını açıkladı. Van Merkez’de yaptığı mitingde halkın yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Bağımsız Başkan Adayı Ahi 81 proje açıkladı. Ahi, tek, tek açıkladığı ve içinde çok ilginç vaatlerin yer aldığı projelerde özellikle gençlere bedava düğün içme suyun bedava olması, taziye yemeklerinin kaldırılması gibi sahilden Aktamar adasına teleferik yapılması gibi projeleri açıkladı. Ahi, mitingin ardından katılımcılarla birlikte konvoyla şehir turu attı.
Van’ın en renkli simalarından siyasetçi Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan Adayı İdris Ahi yaptığı mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Her seçimde aday olan geçtiğimiz genel seçimde de milletvekili bağımsız aday olan Ahi, bu seçimin ardından da bir diğer hedefinin Cumhurbaşkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Van Merkez’de yaptığı mitingde halkın yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Bağımsız Başkan Adayı Ahi 81 proje açıkladı. Ahi, tek, tek açıkladığı ve içinde çok ilginç vaatlerin yer aldığı projelerde özellikle gençlere bedava düğün içme suyun bedava olması, taziye yemeklerinin kaldırılması gibi sahilden Aktamar adasına teleferik yapılması gibi projeleri açıkladı.

Ahi, mitingin ardından katılımcılarla birlikte konvoyla şehir turu attı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.