Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

.

Spor 06.12.2023 - 08:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 9278+ kez okundu.
 

.

-GENÇ KAYAKÇILAR ASFALT ÜZERİNDE KÖY YOLLARINDA ANTRENMANLARINI SÜRDÜRÜYOR Van’ın Gevaş İlçesine bağlı Abalı mahallesinde yetişmiş milli Kayakçı Ömer Ayçiçek kendi gibi sporcular yetiştirmeye çalışıyor.
Antrenör olan Milli sporcu Ayçiçek kendi köyündeki çocukları kayak yarışmalarına yetiştiriyor. İlk etapta 15 öğrencisi bulunan Ayçiçek kendi gibi birçok Milli sporcu yetiştirmek için aralıksız çalışıyor. Abalı Kayak tesislerin de bulunduğu köyde kar yağmadığı ve yaz aylarında köy yolunda asfalt üzerinde antrenmanlarını yapan çocukların hedefi iyi bir kayakçı olup Van’ı ve Türkiye’yi temsil etmek. Yaşları 12 ila 14 arasında olan kayakçı çocuklar, en büyük destekçileri ailelerinin olduğu ve Ömer Ayçiçek gibi Milli ve başarılı bir sporcu olup uluslararası müsabakalarda Türk Bayrağını dalgalandırmak. Kayaklı koşu branşında spora yeni başlamış Kız ve erkek çocuklar ilk müsabakalarına katılmak üzere  Ömer Ayçiçek antrenörlüğünde asfalt üzerinde çalışmalarına ara vermeden sürdürüyorlar. Ömer Ayçiçek: “Van’da bir buçuk yıldır kayaklı koşu antrenörü olarak görev almaktayım. Yaklaşık bir buçuk yıl önce başladım bu göreve. Altı aydır da sporcularımla tekerlekli kayak üzerinde antrenmanlarımız sürdürüyoruz. Kendi köyüm olan Abalı köyünde şuan sporcularımızı eğitiyorum. Çünkü burada tesis var. Ben kendim bu imkanlar vardı diye bu günlere kadar geldim. Kayak tesisleri olduğundan dolayı. Bu tesisten çocukların da yararlanmasını istiyorum. aynı zamanda başarılı sporcuların da çıkmasını istiyorum. Ben kendim de zaten bu köyden çıktım milli sporcu oldum. Olimpiyat sporcusu oldum. Yani bu başka zirve son noktadaki yarışmalara katıldım. Aynı zamanda 141 defa Türkiye’yi temsil ettim, 141 defa da milli sporcu oldum. Buraya atandım. Şimdi de kendimden daha iyi sporcular yetiştirip ülkeme en iyi şekilde bu branşı temsil etmek istiyorum. Yaklaşık burada 15 sporcuyla başladım. Tabi derslerinden ailevi sıkıntılarından gelemeyen sporcular var aynı zamanda ama yakın zamanda 10-15 sporcuyla yarışmalara katılıp Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz, daha çok sporcuyla. Hepsi bu köyden. Şuan Van’dan aynı şekilde buraya gelip antrenman yapmak isteyen öğrencilerimiz var. İmkansızlıklardan dolayı getiremiyoruz. Bazen ben kendim de Van’da yaşıyorum. Çocukları kendi arabamla buraya getirip antrenmanlarını yaptırıyoruz. Ama her zaman olmuyor maalesef.
-GENÇ KAYAKÇILAR ASFALT ÜZERİNDE KÖY YOLLARINDA ANTRENMANLARINI SÜRDÜRÜYOR Van’ın Gevaş İlçesine bağlı Abalı mahallesinde yetişmiş milli Kayakçı Ömer Ayçiçek kendi gibi sporcular yetiştirmeye çalışıyor.

Antrenör olan Milli sporcu Ayçiçek kendi köyündeki çocukları kayak yarışmalarına yetiştiriyor. İlk etapta 15 öğrencisi bulunan Ayçiçek kendi gibi birçok Milli sporcu yetiştirmek için aralıksız çalışıyor.

Abalı Kayak tesislerin de bulunduğu köyde kar yağmadığı ve yaz aylarında köy yolunda asfalt üzerinde antrenmanlarını yapan çocukların hedefi iyi bir kayakçı olup Van’ı ve Türkiye’yi temsil etmek.

Yaşları 12 ila 14 arasında olan kayakçı çocuklar, en büyük destekçileri ailelerinin olduğu ve Ömer Ayçiçek gibi Milli ve başarılı bir sporcu olup uluslararası müsabakalarda Türk Bayrağını dalgalandırmak.

Kayaklı koşu branşında spora yeni başlamış Kız ve erkek çocuklar ilk müsabakalarına katılmak üzere  Ömer Ayçiçek antrenörlüğünde asfalt üzerinde çalışmalarına ara vermeden sürdürüyorlar.

Ömer Ayçiçek: “Van’da bir buçuk yıldır kayaklı koşu antrenörü olarak görev almaktayım. Yaklaşık bir buçuk yıl önce başladım bu göreve. Altı aydır da sporcularımla tekerlekli kayak üzerinde antrenmanlarımız sürdürüyoruz. Kendi köyüm olan Abalı köyünde şuan sporcularımızı eğitiyorum. Çünkü burada tesis var. Ben kendim bu imkanlar vardı diye bu günlere kadar geldim. Kayak tesisleri olduğundan dolayı. Bu tesisten çocukların da yararlanmasını istiyorum. aynı zamanda başarılı sporcuların da çıkmasını istiyorum. Ben kendim de zaten bu köyden çıktım milli sporcu oldum. Olimpiyat sporcusu oldum. Yani bu başka zirve son noktadaki yarışmalara katıldım. Aynı zamanda 141 defa Türkiye’yi temsil ettim, 141 defa da milli sporcu oldum. Buraya atandım. Şimdi de kendimden daha iyi sporcular yetiştirip ülkeme en iyi şekilde bu branşı temsil etmek istiyorum. Yaklaşık burada 15 sporcuyla başladım. Tabi derslerinden ailevi sıkıntılarından gelemeyen sporcular var aynı zamanda ama yakın zamanda 10-15 sporcuyla yarışmalara katılıp Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz, daha çok sporcuyla. Hepsi bu köyden. Şuan Van’dan aynı şekilde buraya gelip antrenman yapmak isteyen öğrencilerimiz var. İmkansızlıklardan dolayı getiremiyoruz. Bazen ben kendim de Van’da yaşıyorum. Çocukları kendi arabamla buraya getirip antrenmanlarını yaptırıyoruz. Ama her zaman olmuyor maalesef.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.