Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

Eğitim 06.04.2023 - 20:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 8570+ kez okundu.
 

Van’da geçtiğimiz günlerde açılan Aydın Kurs, erken kayıt yapanlara bir dizi avantajlar sağlıyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aydın Kurs Van Eğitim Koordinatörü Lokman Tekin, Türkiye’nin en kaliteli eğitim markasını Van’da açmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, “Amacımız, kentimizin ve bölgemizin eğitim rotasını, tam başarı yönünde değiştirmek ve eğitim kalitesini yükseltmektir. Liselere ve üniversiteye giriş sınavlarında, Van’ın başarı grafiğini zirveye taşımaktır” dedi.  Özel ders kalitesinde bire bir eğitimi,  alanında uzman öğretmen kadrosu,  güçlü takip ve koçluk sistemi ile Aydın Kurs’un, öğrencilere en iyi yayınları sunduğunu ifade eden Tekin, “Aydın Kurs, Türkiye’nin ve Van’ın yenilikçi ve kaliteli eğitiminin yeni vizyonudur.  Eğitim anlaylşımızda sıfır hata ve tam öğrenme modeli var. Öğrencilerin kaybetmelerinin nedeni, kendisine yönelik eğitim içeriklerinin olmamasıdır. Uygun eğitim içerikleri, ciddi bir takip ve başarı odaklı bireysel koçluk sistemiyle, her öğrenci öğrenebilir ve kazanabilir” ifadelerini kullandı. Aydın Kurs’ta erken kayıt yapanların hemen kazanmaya başladığını belirten Tekin, “Öğrencilerin geleceğinin başarı kalesini Aydın Kurs inşa ediyor. Şu anda 5-6-7-9-10 ve 11. Sınıflarda erken kayıtlarımız başladı. Erken kayıt imkanlarından yararlananlar, kazanmaya hemen başlıyor. Erkan kayıt yapmak isteyenler Cumhuriyet Bulvarı, Ziraat Bankası yanında yer alan kursumuza başvuralabilir, ya da 506 300 19 84 numaralı telefondan veya ‘aydinkursvan’ olan instagram hesabımızdan bize ulaşabilirler” diye konuştu.
Van’da geçtiğimiz günlerde açılan Aydın Kurs, erken kayıt yapanlara bir dizi avantajlar sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aydın Kurs Van Eğitim Koordinatörü Lokman Tekin, Türkiye’nin en kaliteli eğitim markasını Van’da açmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, “Amacımız, kentimizin ve bölgemizin eğitim rotasını, tam başarı yönünde değiştirmek ve eğitim kalitesini yükseltmektir. Liselere ve üniversiteye giriş sınavlarında, Van’ın başarı grafiğini zirveye taşımaktır” dedi.
 Özel ders kalitesinde bire bir eğitimi,  alanında uzman öğretmen kadrosu,  güçlü takip ve koçluk sistemi ile Aydın Kurs’un, öğrencilere en iyi yayınları sunduğunu ifade eden Tekin, “Aydın Kurs, Türkiye’nin ve Van’ın yenilikçi ve kaliteli eğitiminin yeni vizyonudur.  Eğitim anlaylşımızda sıfır hata ve tam öğrenme modeli var. Öğrencilerin kaybetmelerinin nedeni, kendisine yönelik eğitim içeriklerinin olmamasıdır. Uygun eğitim içerikleri, ciddi bir takip ve başarı odaklı bireysel koçluk sistemiyle, her öğrenci öğrenebilir ve kazanabilir” ifadelerini kullandı.
Aydın Kurs’ta erken kayıt yapanların hemen kazanmaya başladığını belirten Tekin, “Öğrencilerin geleceğinin başarı kalesini Aydın Kurs inşa ediyor. Şu anda 5-6-7-9-10 ve 11. Sınıflarda erken kayıtlarımız başladı. Erken kayıt imkanlarından yararlananlar, kazanmaya hemen başlıyor.
Erkan kayıt yapmak isteyenler Cumhuriyet Bulvarı, Ziraat Bankası yanında yer alan kursumuza başvuralabilir, ya da 506 300 19 84 numaralı telefondan veya ‘aydinkursvan’ olan instagram hesabımızdan bize ulaşabilirler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.